За Едмънтън
За Едмънтън
Приятеля ми ще ходи в Едмънтън, Канада на работа в строителството. Моля дайде съвети как е там, какво трябва да знае за Канада, какво трябва да си носи, как да пътува до там? Пишете ми за всичко, каквото се сетите, че трябва да знае!
http://www.edmonton.com/portal.asp?page=1
http://www.edmonton.ca/portal/server.pt
Маже да пита и батето за града.
http://www.edmonton.ca/portal/server.pt
Маже да пита и батето за града.

Embrace your climate change!
- hankroum
- Обратна връзка:
da si vzeme lekarstva, pari i da sedne da pou4i malko english 4e to ne e lesno za6toto niakoi 6te mu vikni da se drapne da se pazi i t.n. i toi niama da go razbere i moje posledstviata da sa ujasni posle.
no da ne se pritesniava za ni6to drugo
ti sa6to. niama koia da go otkradne pak i jenite ne sa hubavi tuk.
otnosno mnenieto na bateto - vaob6te ne go slu6ai tozi obraz
toi ne znae kvo govori i samo gleda da se zaiajda s horata i da se pravi na razbira4 a vsa6nost izbiva kompleksi v foruma.
vmesto da vzeme da pi6e seriozni ne6ta toi se zaiajda.
aide i ne se pritesniavai vsi4ko 6te e OK

no da ne se pritesniava za ni6to drugo
ti sa6to. niama koia da go otkradne pak i jenite ne sa hubavi tuk.
otnosno mnenieto na bateto - vaob6te ne go slu6ai tozi obraz
toi ne znae kvo govori i samo gleda da se zaiajda s horata i da se pravi na razbira4 a vsa6nost izbiva kompleksi v foruma.
vmesto da vzeme da pi6e seriozni ne6ta toi se zaiajda.
aide i ne se pritesniavai vsi4ko 6te e OK

АЗ СЕ ГОРДЕЯ ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ОТ КЪДЕ ИДВАТЕ!!!
Абе Вие добре ли сте...................със здравето и горния етаж/мозъка/?viki66 написа:Голям пропуск е незнанието на английски език за хората от нашето поколение, но преди години изобщо не сме мислели, че ще ни трябва. Още тази седмица приятелят ми тръгва на интензивен курс за начинаещи. Какво се разрешава сега при полетите и какво не?
Щото нещо не Ви личи!
Док..................
TROUBLEMAKER
Спомням си Хана как се оплакваше първите 2 месеца в Калгари как го ебавали когато си търсел работа .На всякаде му искали проклетото СВ и той беше много възмутен от този факт въпреки ,че на всяка фабрика пишело с големи букви нау хаиринг.После някъде се смилиха и го взеха на работа за мечтаните ,недостижими за него 10-12-15 долара.
Е Хане имам два въпроса към теб:
-що не ми се обади тогава лично ,щях да те уредя на 18 д. + дабъл овъртайм след 40ия час фор бегининг
-що като беше в Мтл. не ми се обади да те уредя като трък сити драйвър на 21д. на час без да ти е необходимо да знаеш и една думичка на френски
,че да си избия комплексите.
-що не ми се обади тогава лично ,щях да те уредя на 18 д. + дабъл овъртайм след 40ия час фор бегининг
-що като беше в Мтл. не ми се обади да те уредя като трък сити драйвър на 21д. на час без да ти е необходимо да знаеш и една думичка на френски

Re: За Едмънтън
По-голяма лопата-хем ще му е нужна за работата,хем ще може да си натовари кинтитеviki66 написа:Приятеля ми ще ходи в Едмънтън, Канада на работа в строителството. Моля дайде съвети как е там, какво трябва да знае за Канада, какво трябва да си носи

e kak taka shte hodi i shte raboti kato ne znae nikakav chujd ezik .lichno na men mi e mnogo lubopitno kakva rabota shte raboti ,ako dadesh poveche podrobnosti moje i neshto konkretno da ti se otgovoriviki66 написа:Благодаря, обаче пропуснах да спомена, че той не знае никакъм чужд език.Негов приятел е там и той ще му помогне, но все пак бих искала предварително да сме наясно с някои неща.
THE LAST LINE OF DEFENSE
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Батка,ти от клана Корлеоне ли си,я ме уреди и мен на такава работа,зарязвам пустинята и идвам на север ,е на сега, обаждам ти се лично,уреди ме " трък сити драйвър на 21д. на час " и ще се запознаем след месецbateto написа:Спомням си Хана как се оплакваше първите 2 месеца в Калгари как го ебавали когато си търсел работа .На всякаде му искали проклетото СВ и той беше много възмутен от този факт въпреки ,че на всяка фабрика пишело с големи букви нау хаиринг.После някъде се смилиха и го взеха на работа за мечтаните ,недостижими за него 10-12-15 долара.

Мечката се мие, чисти
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.
в потоците сребристи.
Има ли за тебе пречка
да постъпваш като мечка.