SAMA za Quebek !
-
SAMA za Quebek !
Zdraveite,
tezi dni si podavam parvite dokumenti. Dosega ot blizo edna sedmiza iz4itam vsiakva info. i se pitam - az sam sama. Spored vas 6te se spravia li ?
Не се шашкайте де ! И аз съм сам 
Шегата настрана:)
Mariana, стягай се. Няма абсолютно никакво значение че си сама (сама жена). Даже донякъде помага, защото няма да се съобразяваш с училища, деца и т.н. и т.н. А пък и с половинка да заминаваше, все тая...макар, че половинките се подкрепят (морално) това не им помага много т.к. работа се търси поединично.
А от финансова гледна точка надали при двойките мъжът е неизменно финансовия стълб....просто на който му потръгне там...така стоят нещата.
Още много мога да пиша, но предполагам съм те насочил накъдето трябва
Всичко зависи от теб и от късмета ти...а за да имаш късмет трябва да си го 'изработиш' - с научаване на езика (разбира се), но и с 'бутане' в обществото, където може да завържеш полезни запознанства....нали разбираш - познатите са всемогъщи
особено ако си закъсала за работа.....
А и в крайна сметка, все пак не отиваш на пустинен остров, айде да сложим канадците настрана, ама българи бол - има на кого да разчиташ.
Желая ти успех и повече увереност

Шегата настрана:)
Mariana, стягай се. Няма абсолютно никакво значение че си сама (сама жена). Даже донякъде помага, защото няма да се съобразяваш с училища, деца и т.н. и т.н. А пък и с половинка да заминаваше, все тая...макар, че половинките се подкрепят (морално) това не им помага много т.к. работа се търси поединично.
А от финансова гледна точка надали при двойките мъжът е неизменно финансовия стълб....просто на който му потръгне там...така стоят нещата.
Още много мога да пиша, но предполагам съм те насочил накъдето трябва

Всичко зависи от теб и от късмета ти...а за да имаш късмет трябва да си го 'изработиш' - с научаване на езика (разбира се), но и с 'бутане' в обществото, където може да завържеш полезни запознанства....нали разбираш - познатите са всемогъщи

А и в крайна сметка, все пак не отиваш на пустинен остров, айде да сложим канадците настрана, ама българи бол - има на кого да разчиташ.
Желая ти успех и повече увереност

Zdrasti,Mariana.Dokolkoto razbrah ti si ot Plovdiv.Az sashto.Imam pone 3 momcheta i 2 momicheta,koito sa sami i sas Sertifikati i to ot skoro.Ne se plashi,a ako iskash poveche podrobnosti i lichno da se zapoznaesh s ednoto momiche,mojesh da doidesh vav Igyanata v Chetvartak ot 19:00 chasa.Aide,do skoro.
- yaiuat
- Обратна връзка:
Re: SAMA za Quebek !
Nqma strashno to skoro i az mai shte trugvam pak sam. Vuobshte neznaeh che tova bil kluba na samostoqtelnite kandaidati. Napravo da ne povqrvash
He he

Mariana Lukanova написа:
Zdraveite,
tezi dni si podavam parvite dokumenti. Dosega ot blizo edna sedmiza iz4itam vsiakva info. i se pitam - az sam sama. Spored vas 6te se spravia li ?
-
Re: Hi
Stiga s teia reklami be gez, stavash banalen veche, vsichki razbraha che si reshil da izkarash niakoi lev...
Ok, togava i az da vzema da se vklyucha s moralna podkrepa!
Relax, Marian i az doydoh sam tuk i sega pak sam kandidatstvam za imigraciya ot myasto. Nyama strashno, iskash li go silno tova da doydesh v Canada i deystvash li shte se spravish!
Godis e prava, akto imash polovinka pone moralna podkrepa ima, ama i sam chovek moje da se motivira.
Good luck!!!
A, Gez e golyamo show kato grm ot yasno nebe, out of the blue kakto kazvame tuk izkacha s taya reklama.
Relax, Marian i az doydoh sam tuk i sega pak sam kandidatstvam za imigraciya ot myasto. Nyama strashno, iskash li go silno tova da doydesh v Canada i deystvash li shte se spravish!

Good luck!!!

A, Gez e golyamo show kato grm ot yasno nebe, out of the blue kakto kazvame tuk izkacha s taya reklama.

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

- yaiuat
- Обратна връзка:
Ама то е ако е да има половинка момичето ето на: добрия стар Yaiuat е насреща
и се отзовавам веднага.
Понеже нали така де още нямам сигурна такава. Пък и съм добро момче кво толкова.
Ама че се рекламирам
То така момиче да тръгва само не е добре

Понеже нали така де още нямам сигурна такава. Пък и съм добро момче кво толкова.

То така момиче да тръгва само не е добре

Canuck написа:Ok, togava i az da vzema da se vklyucha s moralna podkrepa!
Relax, Marian i az doydoh sam tuk i sega pak sam kandidatstvam za imigraciya ot myasto. Nyama strashno, iskash li go silno tova da doydesh v Canada i deystvash li shte se spravish!Godis e prava, akto imash polovinka pone moralna podkrepa ima, ama i sam chovek moje da se motivira.
Good luck!!!![]()