Препоръчайте ми в София курсове по френски език за бързо изучаване и разбира се ефективно! Става въпрос за мъжът ми,който не е учил френски досега,а само английски!!!
И по-добър вариант ли е от частен учител? Трябва ли да имаме и 2-мата задължително 250 часа френски на документ???
Къде в София курсове по френски??
-
- Обратна връзка:
:)
Трябва да имаш впредвид,че единствените сертификати които ти признават са от Френския институт или ИЧС-то.Така че вие сами си изберете според свободното си време. Мога да споделя моя опит с френският език: започнах в ИЧС интензивните от "0" с работен английски,но определено се претрупва информацията на тези курсове.Зависи и на кой преподавател ще се паднете там,нашата мадам не се вживяваше особено в преподаването.Изкарах 300ч по системата Кампюс и спрях.Добре че го изкарах,поискаха ми допълнително серт. за френския и им пратих за 300-те часа който ги удовлетвори напълно.Месец преди итервюто се подготвях при учител за обичайно задаваните въпроси.Мисля че това е по добрият вариант за подготовка за начинаещ.
Успех с подготовката

Успех с подготовката

Everobody has its own way of making things:)
Re: :)
saaber написа:Трябва да имаш впредвид,че единствените сертификати които ти признават са от Френския институт или ИЧС-то.
Това не е вярно.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Инфото ти ,най-малкото , не е пълно .....!!!! - но съвета ти е наистина /по моя преценка и личен опит / добър !!!!saaber написа:Трябва да имаш впредвид,че единствените сертификати които ти признават са от Френския институт или ИЧС-то.Така че вие сами си изберете според свободното си време. Мога да споделя моя опит с френският език: започнах в ИЧС интензивните от "0" с работен английски,но определено се претрупва информацията на тези курсове.Зависи и на кой преподавател ще се паднете там,нашата мадам не се вживяваше особено в преподаването.Изкарах 300ч по системата Кампюс и спрях.Добре че го изкарах,поискаха ми допълнително серт. за френския и им пратих за 300-те часа който ги удовлетвори напълно.Месец преди итервюто се подготвях при учител за обичайно задаваните въпроси.Мисля че това е по добрият вариант за подготовка за начинаещ.
Успех с подготовката![]()
![]()
И наистина , Френския Институт - на мен ми беше много от полза и не ти преподава само един учител а няколко - съобразно с нивата /всяко ниво - различен учител / /има и изключения - но е тема на друг разговор / с една дума пропуснатото от един учител може да се попълни от друг , и не по-малко важното в случая е че, САМИТЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ ЗНАЯТ ТОВА И СЕ СТРЕМЯТ ДА ДАДАТ ОТ СЕБЕ СИ ВСИЧКО НА КОЕТО СА СПОСОБНИ - ЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ , В ДРУГОТО НИВО ЩЕ ПОПАДНЕШ НА ДРУГ ТЕХЕН КОЛЕГА ..... И НЕ ВЪРВИ ДА СЕ ИЗЛАГАТ КАТО ОСТАВЯТ У-ТЕ СИ НЕ-ПОДГОТВЕНИ !!!!!
това според мене е една много важна ТЪНКОСТ въведена в френския институт о- която печелят изключително много - у-ниците им !!!!!
ЖИВА ВИЗАНТИЙСКА ХИТРОСТ - СПРЯМО ПРЕПОДАВАТЕЛИТЕ !!!!

Аз съм много доволен от тях , да не говориме че , са и пластични по-отношение на часовете /сутрешно , вечерно , съботно - неделно и т.н./
А на всяко ниво - при поискване ти дават и сертификат .... - така че,на интервюто ,като идеш със него Е МНОГО ПО-ДОБРЕ ЗА КАУЗАТА ВИ - ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ЗА ВСЕКИ ЕДИН ТОВА ЩЕ ЗНАЧИ ЧЕ, ВИЕ СЪВСЕМ СЕРЙОЗНО СТЕ ВЗЕЛИ НЕЩАТА ПРИ СЪРЦЕ И СЕ ПОДГОТВЯТЕ ПО НОТИ .
-
- Обратна връзка:
:)
Цитирам част от писмото Виена с което ми беше поискан сертификат за владеене на френски език:
"CEPENDANT ,NOUS VOUS RECOMMANDONS DE VOUS INSCRIRE A UN COURS DE FRANCAIS DANS UNE ALLIANCE FRANCAIS,DANS UN INSTITUT OU CENTRE CULTUREL FRANCAIS,OU DANS TOUTE AUTRE INSTITUTION RECONNUE".
Очевидно е посочено кои сертификати признават!!!.Друг е въпроса ,че може да се карат курсове навсякъде и да се издържи изпита в посочените "RECONNUE" институции или университети.

"CEPENDANT ,NOUS VOUS RECOMMANDONS DE VOUS INSCRIRE A UN COURS DE FRANCAIS DANS UNE ALLIANCE FRANCAIS,DANS UN INSTITUT OU CENTRE CULTUREL FRANCAIS,OU DANS TOUTE AUTRE INSTITUTION RECONNUE".
Очевидно е посочено кои сертификати признават!!!.Друг е въпроса ,че може да се карат курсове навсякъде и да се издържи изпита в посочените "RECONNUE" институции или университети.

Everobody has its own way of making things:)
Ние ходихме в езиков център"Galaxy' в София.Много сме доволни от учителката,казва се Цвети.Аз и мъжът ми учихме индивидуално при нея в школата и успяхме да се подготвиме успешно за интервюто,както и всички преди нас.Тя има богат опит в подготовката за интервюто.На самото интервю показахме сертификатите от "Galaxy' и нямахме никакъв проблем.Мъжът ми беше водещият кандидат и му бяха писали 250часа, а на мене 150,но никои не обърна внимание на това.
В същата школа ходихме и при другата учителка,маи се казваше Вера,но не съм много сигурна за името.Цвети е добра в граматиката,а Вера в разговора,комбинирахме часовете и при двете учителки и се получи добре като опит и знания.
В същата школа ходихме и при другата учителка,маи се казваше Вера,но не съм много сигурна за името.Цвети е добра в граматиката,а Вера в разговора,комбинирахме часовете и при двете учителки и се получи добре като опит и знания.
saaber написа:Цитирам част от писмото Виена с което ми беше поискан сертификат за владеене на френски език:
Очевидно е посочено кои сертификати признават!!!.Друг е въпроса ,че може да се карат курсове навсякъде и да се издържи изпита в посочените "RECONNUE" институции или университети.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Не че , не става - става , ама май много си държат на Институт Франсето и Алианза ......!!!!!