Kakvo pravim ako shefa kreshti?
Докторе тва че си си сменил ника незначи че си станал друг.Да ръси глупости всеки може а ти ги изсипваш с кофата.А за феса е фес и това не са предрасъдъци а факти.За него аз съм различен също.Никой не е длъжен да харесва всички,особенно ако са малоумни.А при африканци,индиици и разна друга слова това е в изобилие.Бил сим стях на училище така е приказки за толерантност не ми разправяйте.
Петя не слушкай това момченце доктор ох боли,неговите представи а живота с много погрешни.
Петя не слушкай това момченце доктор ох боли,неговите представи а живота с много погрешни.
Ако искаш приятел вземи си куче!
- simplyaven
- Обратна връзка:
Жоро и Сашо, krimon е обяснила метаните, съжалявам ако сте се разочаровали

Помогнете ни да им помогнем!
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
забрадката е само детайл, който свидетелства за фанатизма на тази религия ... не се заблуждавайте, те не са дошли тук да живеят, а да завладеят и то на всяка цена и с всякакви средства ...
Ето ви едно свидетелство от Монреал : около 120 ученици - кебекуа, на 16 години /4-ти секондер/, от едно частно училище от близката провинция, в едно мазе на моске, слушат призивите на имама как да се "преобърнат" в мюсюлмани, защото това е най-истинската и най-добрата религия. Момичетата са забрадени:

Авторски снимки от преди няколко дена
Ето ви едно свидетелство от Монреал : около 120 ученици - кебекуа, на 16 години /4-ти секондер/, от едно частно училище от близката провинция, в едно мазе на моске, слушат призивите на имама как да се "преобърнат" в мюсюлмани, защото това е най-истинската и най-добрата религия. Момичетата са забрадени:

Авторски снимки от преди няколко дена

Аз имам опит с такива и мога да го споделя.
Собственикът на една от фирмите в които работех, оопределено бе истерик. Просто навикваше всички и забележи - особено жените.
А ти като гледам си жена така че може да е с подобен случай.
Тоя мухъл в началото с новите работници се държеше добре и като мине месец два първо се стросне за нещо , не много силно, после се стросне след 2 седмици по силно и накрая почваше и на новите да им крещи.
Може би късметлийски съм уцелил правилната тактика, но оттогава тя винаги работи за мен. По принцип няма шеф които да ти викне от началото , ще доиде ден и той ще се пробва.
Същото стана и с този истерик, след около месец работа, нещо се бе развикал в офиса на една секретарка, и по инерция се засили към мен с висок тон да пита кога ще е готово там нещо си.
Това беше 1вия път когато той се пробва да ми крещи на което вместо да му отговоря докъде съм стигнал с въпросната работа, спрях обърнах се към него и след известна пауза много сериозно попитах "Би ли имал нещо против да се държиш по-възпитано?"
При което мухъла си сниши тона и взе да пита "ма аз кво толкова съм казал".
От тогава нито веднъж не посмя да се държи така с мен. Имало е пак случаи в които се е пробвал, но поне при него първите проби винаги бяха леко повдикване за да види дали носиш и пак съм го срязвал.
Нито ме е уволнявал, нито това е имало последстви за мен, напротив дори имах чуството, че от компанията аз бях един от хората които той уважаваше.
Това е ,з а мен това работи, за другите не знам. А попринип много мразя такива лайна които викат на робтниците си или пък преференциално на тези които са по слаби.
Собственикът на една от фирмите в които работех, оопределено бе истерик. Просто навикваше всички и забележи - особено жените.
А ти като гледам си жена така че може да е с подобен случай.
Тоя мухъл в началото с новите работници се държеше добре и като мине месец два първо се стросне за нещо , не много силно, после се стросне след 2 седмици по силно и накрая почваше и на новите да им крещи.
Може би късметлийски съм уцелил правилната тактика, но оттогава тя винаги работи за мен. По принцип няма шеф които да ти викне от началото , ще доиде ден и той ще се пробва.
Същото стана и с този истерик, след около месец работа, нещо се бе развикал в офиса на една секретарка, и по инерция се засили към мен с висок тон да пита кога ще е готово там нещо си.
Това беше 1вия път когато той се пробва да ми крещи на което вместо да му отговоря докъде съм стигнал с въпросната работа, спрях обърнах се към него и след известна пауза много сериозно попитах "Би ли имал нещо против да се държиш по-възпитано?"
При което мухъла си сниши тона и взе да пита "ма аз кво толкова съм казал".
От тогава нито веднъж не посмя да се държи така с мен. Имало е пак случаи в които се е пробвал, но поне при него първите проби винаги бяха леко повдикване за да види дали носиш и пак съм го срязвал.
Нито ме е уволнявал, нито това е имало последстви за мен, напротив дори имах чуството, че от компанията аз бях един от хората които той уважаваше.
Това е ,з а мен това работи, за другите не знам. А попринип много мразя такива лайна които викат на робтниците си или пък преференциално на тези които са по слаби.
Ok, survivor, да си представим следната ситуация. Емигрираш в държавата Иран или в държавата Саудитска Арабия. Горещ летен ден. Ти решаваш да се разходиш из тамошен град по камизолка или по рокля с презрамки. Въпросът ми е: представяш ли си какво ще се случи с теб?survivor написа:И аз не разбирам как фактът че някой носи кърпа на косата си заради религиозните си убеждения, може да се възприема като недостатък
Krimon е напълно права, че фереджетата са открита демонстрация на ислямски фанатизъм. Тези хора искат да си толерантен с тяхната култура, но те не искат да се съобразяват с чуждата култура. Интеграцията е двустранен процес. Въпросът е, че ислямските фанатици изобщо не искат да се интегрират.
- AleksandrAI
Мда, щом си със забрадка на главата, значи си дошъл да завладяваш Канада, че и на всякаква цена и с всякакви средства
Трябва да видя пак точната статистика, ама мисля че едва около четвърт от мюсюлманките в Монреал ходят забулени. Честно казано, тази една четвърт изобщо не ми пречат. В тези снимки не видях нищо ужасително. Познавам такива момичета, имала съм приятелки сред тях, и мисля че такива безумни изказвания идват точно от незнание и нежелание да опознаеш и разбереш другия.
Хайде не се нахвърляйте срещу мен, няма да продължавам спора.
Киви, ти не живееше ли някъде в Ahuntsic? Защото там концетрацията на араби е особено висока. Затова не се учадвам че си останал с такова впечатление. Ако дойдеш в моя квартал ще е цяло чудо да видиш арабин, но затова пък може да си помислиш че си в Тел-Авив:lol:

Трябва да видя пак точната статистика, ама мисля че едва около четвърт от мюсюлманките в Монреал ходят забулени. Честно казано, тази една четвърт изобщо не ми пречат. В тези снимки не видях нищо ужасително. Познавам такива момичета, имала съм приятелки сред тях, и мисля че такива безумни изказвания идват точно от незнание и нежелание да опознаеш и разбереш другия.
Хайде не се нахвърляйте срещу мен, няма да продължавам спора.
Киви, ти не живееше ли някъде в Ahuntsic? Защото там концетрацията на араби е особено висока. Затова не се учадвам че си останал с такова впечатление. Ако дойдеш в моя квартал ще е цяло чудо да видиш арабин, но затова пък може да си помислиш че си в Тел-Авив:lol:
Я най-добре да се забранят забрадките, че да не завладеят Монреал. Тъй е то, още от едно време, когато са забранявали тесните панталонии дългите перчеми, че да не гътнат комунизЪма.
Крайно любопитно е, когато се събужда чистата арийска/англосанксонска кръв у някои индивиди с балкански произход.
Освен това стана ясно, че шефката е истерична, защото носи забрадка. Освен пострадавшата Геновева да сложи и тя забрадка, не виждам друг изход
Крайно любопитно е, когато се събужда чистата арийска/англосанксонска кръв у някои индивиди с балкански произход.
Освен това стана ясно, че шефката е истерична, защото носи забрадка. Освен пострадавшата Геновева да сложи и тя забрадка, не виждам друг изход

«Хотели как лучше, а получилось как всегда» - Виктор Степанович Черномырдин
А бе все едно е дали със забратка или без, очевидно е простачка и не трябва да се оставят тия неща туко така.
Пусни оплакване, ако успееш да навиеш и остатъка от колегите ти да те подкрепят още по-добре.
Пусни оплакване, ако успееш да навиеш и остатъка от колегите ти да те подкрепят още по-добре.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Ахунтсик, да. Най-на север до реката. Гърците и Арменците са преобладаващи все още там... Но само 200 метра на юг става Исламабад.survivor написа:Киви, ти не живееше ли някъде в Ahuntsic? Защото там концетрацията на араби е особено висока. Затова не се учадвам че си останал с такова впечатление. Ако дойдеш в моя квартал ще е цяло чудо да видиш арабин, но затова пък може да си помислиш че си в Тел-Авив:lol:
За сравнение Ванкувър азиатците можа да са 50%, но забрадки да съм видял няколко за 8 месеца. Всички персийци в ВС, въпреки че са страшно много, не се различават от общата маса.
и на мен не ми бъркат, сърви ... най-малко в здравето
Просто съм ужасена от това, което се случи пред погледа и това, което чух с ушите си преди няколко дена в това моске. Това, което виждаш на снимките повтарям, че не са мюсюлманки, а момичета - чисти кебекуа, на 16 г., които в рамките на учебният си предмет "Етика и световни религии" в училище посетиха една синагога, една будиска пагода и едно моске. В москето ги накараха да се забрадят, натъпкаха ги в това мазе, което се вижда на снимката и им проповядваха исляма като най-чистата религия, която поставя жената на пиедестал, като имама проповядваше да се преобърнат в мюсюлманки
Освен това, стана дума, пак от устата на този имам, че по телевизията се говорят само лъжи по отношение на мюсюлманската религия и че скоро ще се променят нещата. Учителите на тези деца нямаха думата. Нищо подобно не се случи нито в будиския храм, нито в синагогата.

Просто съм ужасена от това, което се случи пред погледа и това, което чух с ушите си преди няколко дена в това моске. Това, което виждаш на снимките повтарям, че не са мюсюлманки, а момичета - чисти кебекуа, на 16 г., които в рамките на учебният си предмет "Етика и световни религии" в училище посетиха една синагога, една будиска пагода и едно моске. В москето ги накараха да се забрадят, натъпкаха ги в това мазе, което се вижда на снимката и им проповядваха исляма като най-чистата религия, която поставя жената на пиедестал, като имама проповядваше да се преобърнат в мюсюлманки