Ami syberete se be doktore, poznavam edni hora deto se sybraha i sled 6 meseca biaha zaedno v mtlDoktora написа:Ако се съберем ще трябва да идва по програмата за фамили спонсор шип.А това води до други усложнения и обязаности.И времето за пристигане се удължава.7George написа:Док, ако се съберете с тая жена - поне ще има кой да гледа децата.
Това като идея. Щото е трудно за сам човек в Канада...
Скоро имаше тема в която се разглеждаше факта,че срока за процедурата в момента е силно скъсен/около 9 месеца всичко/ ,ако премине successful интервюто ofcourse.
Бе..................въртят ми се едни неща в главата ама...........
Да видим какво ще измисли чичо Док.
Док............
Какво да и отговоря?
Sama jena ... deca ... rabota ... niama koj da gleda decata pri nujda ...Doktora написа:Жената е клинична лаборантка.Работи в Клинична лаборатория на болницата.
Въпроса ми беше -Сама жена с две деца и с тази професия.....................?
Док............
П.С.
Благодаря на отговорилите!
slojna rabota, brawo na neja, ako se re6i da emigrira
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Re: Какво да и отговоря?
Ох, горката жена... намерила кого да питаDoktora написа:Моя позната-Сама жена на 32 с две деца на 10 и 3 години,с полувисше медицинско образование ме попита може ли да кандидатства по процедурата за Кебек.
Отговорих и,че по принцип може но доколкото се сещам ,май досега не съм срещал из форума сама майка с две деца и училищно ниво френски да е писала,че е успяла.
И така:
-Какво да и кажа?
Док.............