Що всички, които заминават, спират да пишат?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
mi6ko75
Обратна връзка:

Мнение от mi6ko75 »

:D 6tom taka smiata6... :P
ramone

Мнение от ramone »

:D Били,продължението ти е много екзактомон! :beer:
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

ramone написа: Човек емигрилал в Канада,който не се чувства добре там,но въпреки това не му стиска да се върне в България,а само плюе канадската действителност е човек с лабилна психика!
:rotate: :haplio: слагам си го в подписа
п.п. в тоя форум ги има доста от тая порода
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

mi6ko75 написа:Edinstvennoto,koeto iskam e sutrin da se sabuzdam spokoen,a tova tuk ne moga da postigna...
хохохо, а тук що мислиш, че ще си спокоен :D само сутрин като се събудиш си 30$ вътре- наем+храна, за останалите разходи да не говорим. И тези 30$ трябва да се изкарат, щото наема тече, парите в банката виждаш как ти се топят бързо :wink: Та повярвай че първите 2-3 години, ама вуобще няма да си спокоен, понякога и сън няма да те лови...Естествено това е ако си решил да правиш нещо по-съществено де, а не да се слееш с общата овча маса, която верно е много спокойна по линията сутрин метрото-завода-метрото-в къщи-ядене-лягане , 8$ на час и това е, не може да отлепиш по-нагоре. Тия хора верно са спокойни, щом има за ядене :lol:
Последно промяна от sasho71 на Вто Фев 06, 2007 2:07 pm, променено общо 1 път.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
bucca

Мнение от bucca »

RobinHood: Ние( със съпругата ми) сме имали възможността да изпитаме какво е да живееш тук и там, но тогава ставаше въпрос за Бг-USA-Бг-USA-Бг и за нас въпросът е изяснен. Това че някои от вас не са знаели в каъв свят отиват, тръгвали са прекалено оптимистично и с "голямата кошница" нататък и т.н. си е ваш проблем.
И ние като вас бяхме няколко пъти в USA и след това се връщахме в БГ. Наистина мисля, че е важно с какви очаквания отиваш, защото аз преживях големи разочарования там, но се свиква. Като бях там, си спомнях само хубавите неща от БГ и като се върнех тук и се сблъсквах с действителността и ми беше много гадно (както се казва "културен шок" ама в собствената ти държава). Така че ако живот и здраве някой ден отидем в Канада - каквото е такова. Свикваш и това е. Мисля, че единственото, което ще ми липсва от БГ е семейството ми.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Stamenkova

Мнение от Stamenkova »

Така че ако живот и здраве някой ден отидем в Канада - каквото е такова. Свикваш и това е. Мисля, че единственото, което ще ми липсва от БГ е семейството ми.

абсолютно си прав, защото ако човек знае какво иска , то трябва да се научи да се нагажда , за да получи това , за което се бори :wink:
28.12.2006г-изпратени документи във Виена
19.01.2007г- Accusé de réception
20.11.2007г- интервю-16.00h-Успешно
14.07.2008г- Изпратени док-ти Букурещ
09.09.2008г-Мед.формуляри
27.11.2008г-ОК мед-ки
09.07.2009г-Покани за визи/e-mail/
08.08.2009г-Визи
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Stamenkova написа: абсолютно си прав, защото ако човек знае какво иска , то трябва да се научи да се нагажда , за да получи това , за което се бори :wink:
Нагаждане и борба са малко отдалечени .... Да успееш с нагаждане и да успееш с борба са сякаш две различни неща .... Пък и определението "нагаждач" не ми звучи добре. Ама то си зависи и от гледната точка :)
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

ivanko13 написа:
Stamenkova написа: абсолютно си прав, защото ако човек знае какво иска , то трябва да се научи да се нагажда , за да получи това , за което се бори :wink:
Нагаждане и борба са малко отдалечени .... Да успееш с нагаждане и да успееш с борба са сякаш две различни неща .... Пък и определението "нагаждач" не ми звучи добре. Ама то си зависи и от гледната точка :)
Ами то за някои в това се състои борбата - да се нагодят.
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

ramone написа: Човек емигрилал в Канада,който не се чувства добре там,но въпреки това не му стиска да се върне в България,а само плюе канадската действителност е човек с лабилна психика!
Драга/и ми Рамоне не зная какво разбираш от човешка психика, че даже и определения започваш да слагаш.Това,че на единия от семейството му харесва по някакъв начин в канадата,а другия(т.е. аз в случая) му се повръща от действителноста,значи ли това,че трябва да си напусна семейството и да се разделим заради шибаната канада.Това ли е лабилна психика,когато правиш компромис със себе си в името на семейството.И според тебе обратното сигурно ще е много стабилна психика и страшно силен характер.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Guinness написа:Това,че на единия от семейството му харесва по някакъв начин в канадата,а другия(т.е. аз в случая) му се повръща от действителноста,значи ли това,че трябва да си напусна семейството и да се разделим заради шибаната канада.Това ли е лабилна психика,когато правиш компромис със себе си в името на семейството.И според тебе обратното сигурно ще е много стабилна психика и страшно силен характер.
не, обаче говори за много сплотено семейство :)
canat

Мнение от canat »

Guinness, mnogo grozen avatar!
Obiknoveno avatarat otraziava lichnostta. Tova ti v Canada li si?
Аватар
Guinness

Мнение от Guinness »

Ти затова ли нямаш аватар-защото нямаш личност.
ramone

Мнение от ramone »

Guinness,когато на даден човек му се повръща но успее да превъзмогне това в името на семейството си му прави чест! :beer: Теб може да не те кефи канадската действителност,но когато сте цялото семейство в къщи забравяш за "шибаната действителност",нали? :wink: Съвсем друго е,когато някой замине сам и започне всичко наново! Ако такъв човек е лабилен психически неминуемо започва да се оплаква от "трудностите" в Канада! Така,че уважаеми Guinness с теб говорим за различни неща и не виждам смисъл да споря с теб! :)
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Не се заяждайте с Гинес защото е прав!
По принцип жените са тези,които си "нахлупват" розовите очила и си мислят,че всичко е ОК.
Паешка им работа но си е точно така.
Тук веднага да поясня,че не става въпрос за всдички жени и съпруги!
Но разочаровани френдове имам много.
И при повечето събитията протичат по сходен начин.
Паци боже сляпо да прогледа!!!!!!
Док...................
TROUBLEMAKER
canat

Мнение от canat »

Doktora написа:Паци боже сляпо да прогледа!!!!!!
Doktore, v sluchaia zhenite li sa slepite? Abe nali im praviat medizinski predi tragvane? Kak ne sa zabeliazali oshte togava? :lol:
Заключено