хохохо, а тук що мислиш, че ще си спокоенmi6ko75 написа:Edinstvennoto,koeto iskam e sutrin da se sabuzdam spokoen,a tova tuk ne moga da postigna...
И ние като вас бяхме няколко пъти в USA и след това се връщахме в БГ. Наистина мисля, че е важно с какви очаквания отиваш, защото аз преживях големи разочарования там, но се свиква. Като бях там, си спомнях само хубавите неща от БГ и като се върнех тук и се сблъсквах с действителността и ми беше много гадно (както се казва "културен шок" ама в собствената ти държава). Така че ако живот и здраве някой ден отидем в Канада - каквото е такова. Свикваш и това е. Мисля, че единственото, което ще ми липсва от БГ е семейството ми.RobinHood: Ние( със съпругата ми) сме имали възможността да изпитаме какво е да живееш тук и там, но тогава ставаше въпрос за Бг-USA-Бг-USA-Бг и за нас въпросът е изяснен. Това че някои от вас не са знаели в каъв свят отиват, тръгвали са прекалено оптимистично и с "голямата кошница" нататък и т.н. си е ваш проблем.
Така че ако живот и здраве някой ден отидем в Канада - каквото е такова. Свикваш и това е. Мисля, че единственото, което ще ми липсва от БГ е семейството ми.
абсолютно си прав, защото ако човек знае какво иска , то трябва да се научи да се нагажда , за да получи това , за което се бори![]()
Нагаждане и борба са малко отдалечени .... Да успееш с нагаждане и да успееш с борба са сякаш две различни неща .... Пък и определението "нагаждач" не ми звучи добре. Ама то си зависи и от гледната точкаStamenkova написа: абсолютно си прав, защото ако човек знае какво иска , то трябва да се научи да се нагажда , за да получи това , за което се бори![]()
Ами то за някои в това се състои борбата - да се нагодят.ivanko13 написа:Нагаждане и борба са малко отдалечени .... Да успееш с нагаждане и да успееш с борба са сякаш две различни неща .... Пък и определението "нагаждач" не ми звучи добре. Ама то си зависи и от гледната точкаStamenkova написа: абсолютно си прав, защото ако човек знае какво иска , то трябва да се научи да се нагажда , за да получи това , за което се бори![]()
Драга/и ми Рамоне не зная какво разбираш от човешка психика, че даже и определения започваш да слагаш.Това,че на единия от семейството му харесва по някакъв начин в канадата,а другия(т.е. аз в случая) му се повръща от действителноста,значи ли това,че трябва да си напусна семейството и да се разделим заради шибаната канада.Това ли е лабилна психика,когато правиш компромис със себе си в името на семейството.И според тебе обратното сигурно ще е много стабилна психика и страшно силен характер.ramone написа: Човек емигрилал в Канада,който не се чувства добре там,но въпреки това не му стиска да се върне в България,а само плюе канадската действителност е човек с лабилна психика!
не, обаче говори за много сплотено семействоGuinness написа:Това,че на единия от семейството му харесва по някакъв начин в канадата,а другия(т.е. аз в случая) му се повръща от действителноста,значи ли това,че трябва да си напусна семейството и да се разделим заради шибаната канада.Това ли е лабилна психика,когато правиш компромис със себе си в името на семейството.И според тебе обратното сигурно ще е много стабилна психика и страшно силен характер.