Въпрос за банковата референция
Въпрос за банковата референция
Здравейте приятели,разбрах,че банковата референция отпаднала,а на нейно място се подписвал някакъв договор.Ето това не ми е ясно,какъв е тоэи договор,с кого го подписваш,от къде мога да си го набавя?Ако някой вече е минал по този път,моля да ми помогне с информация.
Този договор се изтегля от нета, попълваш го и пращаш с първите докс. до Виена. Там посочваш парите които ще вкараш при влизането си в Канада.
Всички обработени (готови за попълване) документи ги има закачени като "Важна тема"...дигаш малко погледа и виждаш това.
Успех!
Всички обработени (готови за попълване) документи ги има закачени като "Важна тема"...дигаш малко погледа и виждаш това.
Успех!

Благодаря за бързия отговор.Предполагам,че сумата трябва да е в канадски долар и бележка от банката за да ги докажа не ми трябва,но тогава как те ще разберат,че не ги лъжем без док. от някоя банка.Не,че трябва да ни интересува,но останах с впечатление,че доста са държали на бан.референция,а сега е само на "честна дума".
Сама си дала отговор на въпроса си!Dimitrova написа:Не,че трябва да ни интересува.

В този договор се пишат парите в CAD. А как от една банкова референция ще са сигурни, че наистина имаш декларираните пари? Може парите да са взети на заем от приятел, може да си взела кредик от банка, дори референция може да е фалшименто...мосюто си го каза на семинара, много е трудно да се провери наличността на въпросните пари.
В спешното отделение, ако не дай си Боже ти се наложи да ползваш преди да си получил здравната карта, пише обява в болниците, че се плаща 500 дол. А ако захванеш и от малките часове на нощта,както най-редовно съм чувал да се случва, започва да се брои за 2-ри ден и още 5 стотака. Наши познати вече бяха "одрусани" с гореспоменатата сума