Riba_mech,ако трябва да чакаш 30 работни дни,считано от днес,това е до 16.03.2007г.,което се пада петък...! Тези в Букурещ май имат доста неприятно чувство за хумор!
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Аз днеска получих баркодовете.
Документите ги изпратих на 28.11.2007г. с UPS, получили са ги на 29.11.2007г. Платих 50 лева. За пърчите документи платих 80 лв. тъй като бяха по-обемисти.
Предполагам, че скоро ще получат и другуте своите баркодове, така че проверявйте всеки ден.
Любо,аз ги изпратих на 29.11.2007г. с БГ-пощи. На обратната разписка пише,че са получени на 05.12.2007г.! Реших да спестя пари,но загубих време и нерви в чкане...! Това да ми е за обица на ухото! :idea:
Хайде да се вдигнем да отидем до Букурещ и да направим гладна стачка срещу тази дискриминация към нас! Сигурен съм,че тогава ще си размърдат задниците! Има ли навити да тръгнат с мен?
Я да видим сега кой е каръка тука! Опааа...,nikola76 ! Баце Кольо, понеже гледам че нещо май ти правиш задръстване, хвани и им пиши на тея да ти пращат баркодовете че иначе ше пратиме Капоне-то да ги преслуша.
Тия май наистина са решили тотално да ни скъсат нервите.Но нали цялата процедура трае от 3 до 6 месеца ама тия от НОВА били голяма работа,аман от тъпанари.
RobinHood, вчера им пратих второ запитване, с настояването да ми отговорят на въпроса заведено ли е досието ми или има проблем със забавянето на пощите и че изпратеното ми автоматично съобщение не ми отговаря все още на този въпрос.
Надявам се да получа този път лично съобщение с отговор...
Ако и сега ми върнат автоматичен отговор, ще им пиша на английски... може да не разбират добре френски
Мисля, че си струва.
Пишете им и вие... дано се раздвижат малко!
Еми майкато гледам ако до края на седмицата не пристигнат баркодовете, събота или неделя ще им пишем. Вие с куриер ли си пращахте документите или по бг пощи? Понеже гледам че и ramone е изпратил документи на 29.11 , но са пристигнали чак на 05.12, а нашите трябва да са пристигнали на 30.11. Баси, то за баркодове акоще трябва да чакаме по 3 месеца, какво остава за медицинските или за някакви други документи ако ни поискат по-късно!