някой ходил ли е на информационната сесия?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
bucca

някой ходил ли е на информационната сесия?

Мнение от bucca »

дали са казали нещо интересно?

някой ако има информация моля да я сподели
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
PARAKLIS

Мнение от PARAKLIS »

absolutno ni6to interesno ne kaza.doide izpq si pestni4kata i si otide
veseling

Мнение от veseling »

ми какво да каже човека... той умря от студ
Аватар
Milenka

Мнение от Milenka »

На мен пък ми беше интересно, как се прави двучасова презентация със стари статистики (2004), как обиграно говореше човека, какви въпроси ги вълнуват хората и как се събраха 100 човека да слушат какво представлява страницата на канадското министерство по емиграция. Въобще беше доста поучителна лекция. Много ми е интересно какво са очаквали да чуят хората, на които не им е харесало.

пс. и беше страшна жега в залата
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
canat

Мнение от canat »

Milenka, chovekat e pokazal glavnia vhod - страницата на канадското министерство по емиграция. (kolko narod pita v tozi forum predi da sa procheli informaziata na ofizialnia web site?)
Edva li ima pravo da dava poveche info ot ofizialnoto tam. Vsichki novosti se publikuvat.
Osven tova e kazal neshto mnogo vazhno : "pitaite i shte vi bade otgovoreno" :wink: (mnogo hora se strahuvat da pitat, tel. ili e-mail)
Edinstvenoto, koeto mi napravi vpechetlenie ot razkazite na "posetitelite" e, che se priznava stazh dori da ne e po profesiata, a za tozi po profesiata se davat dopalnitelni tochki.
Заключено