Моля помогнете!
Моля помогнете!
Здравейте!Бих желала някой да ме ориентира за процедурата за Федерална Канада-сайта на министерството,точкуване,изисквания и критерии.Или, ако всичко това го има описано във форума моля ориентирайте ме къде е,защото за първи път влизам във форума.Благодаря на всички,които ще отговорят!
Zdraveite!
Privet na vsi4ki!Imam mnogo,vajna molba kum vas,tui kato polojenieto mi e seriozno,iskam da otpravia molbata si kum horata jivee6ti v Alberta,taka eto i istoriata mi...az doidoh tuk kato vizitor s 6 mese4na viza,no iskam da se obiabia kato emigrant i da ostana,zatova se nujdaia ot niakoi bulgarin tam,koito da mi obiasni kak stoiat ne6tata tam,i ako moje da me naso4i kum niakoi 4ovek,koito se zanimava s takiva ne6ta.V momenta jiveia v Mississauga,no tui kato 6te se mestia v Calgary tozi mesec 6te zamolia niakoi da me naso4i i da mi obiasni kak stoiat ne6tatat tam.Mnogo vi blagodaria predvaritelno,o4akvam otgovor!:)
Re: Zdraveite!
Тошко,Todoreto написа:Privet na vsi4ki!Imam mnogo,vajna molba kum vas,tui kato polojenieto mi e seriozno,iskam da otpravia molbata si kum horata jivee6ti v Alberta,taka eto i istoriata mi...az doidoh tuk kato vizitor s 6 mese4na viza,no iskam da se obiabia kato emigrant i da ostana,zatova se nujdaia ot niakoi bulgarin tam,koito da mi obiasni kak stoiat ne6tata tam,i ako moje da me naso4i kum niakoi 4ovek,koito se zanimava s takiva ne6ta.V momenta jiveia v Mississauga,no tui kato 6te se mestia v Calgary tozi mesec 6te zamolia niakoi da me naso4i i da mi obiasni kak stoiat ne6tatat tam.Mnogo vi blagodaria predvaritelno,o4akvam otgovor!:)
писаха ти и в другата тема, аз ште ти го кажа и в тази. Canada е най-лошото място, което можеш да избереш за нелегален имигрант, а Алберта и Calgary са най-лошото в Canada за това. От 6 години и кусур съм тук, повярвай ми - не става далаверата
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.