Моля помогнете!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Bobys

Моля помогнете!

Мнение от Bobys »

Здравейте!Бих желала някой да ме ориентира за процедурата за Федерална Канада-сайта на министерството,точкуване,изисквания и критерии.Или, ако всичко това го има описано във форума моля ориентирайте ме къде е,защото за първи път влизам във форума.Благодаря на всички,които ще отговорят!
pantata

Мнение от pantata »

Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Todoreto

Zdraveite!

Мнение от Todoreto »

Privet na vsi4ki!Imam mnogo,vajna molba kum vas,tui kato polojenieto mi e seriozno,iskam da otpravia molbata si kum horata jivee6ti v Alberta,taka eto i istoriata mi...az doidoh tuk kato vizitor s 6 mese4na viza,no iskam da se obiabia kato emigrant i da ostana,zatova se nujdaia ot niakoi bulgarin tam,koito da mi obiasni kak stoiat ne6tata tam,i ako moje da me naso4i kum niakoi 4ovek,koito se zanimava s takiva ne6ta.V momenta jiveia v Mississauga,no tui kato 6te se mestia v Calgary tozi mesec 6te zamolia niakoi da me naso4i i da mi obiasni kak stoiat ne6tatat tam.Mnogo vi blagodaria predvaritelno,o4akvam otgovor!:)
Аватар
Ivan1007

Re: Zdraveite!

Мнение от Ivan1007 »

Todoreto написа:Privet na vsi4ki!Imam mnogo,vajna molba kum vas,tui kato polojenieto mi e seriozno,iskam da otpravia molbata si kum horata jivee6ti v Alberta,taka eto i istoriata mi...az doidoh tuk kato vizitor s 6 mese4na viza,no iskam da se obiabia kato emigrant i da ostana,zatova se nujdaia ot niakoi bulgarin tam,koito da mi obiasni kak stoiat ne6tata tam,i ako moje da me naso4i kum niakoi 4ovek,koito se zanimava s takiva ne6ta.V momenta jiveia v Mississauga,no tui kato 6te se mestia v Calgary tozi mesec 6te zamolia niakoi da me naso4i i da mi obiasni kak stoiat ne6tatat tam.Mnogo vi blagodaria predvaritelno,o4akvam otgovor!:)
Тошко,
писаха ти и в другата тема, аз ште ти го кажа и в тази. Canada е най-лошото място, което можеш да избереш за нелегален имигрант, а Алберта и Calgary са най-лошото в Canada за това. От 6 години и кусур съм тук, повярвай ми - не става далаверата
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.

Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Заключено