Това което се потвърди:
1. Не се изисква банкова референция за доказване на налични финанси, подписва се само договор.
2. Сертификат за покрито ниво по френски и английски език не е задължителен (ако го имаш- пращаш, ако го нямаш- не пращаш).
Моля който е бил да ми напише сайта и мейла, които даде мосюто.
Въпросът, дали е необходимо легализация на дипломите беше последния който чух, трябваше да си тръгна. Кажете какви въпроси се задаваха след това.
blagodaria, welder!
Chudia se kakvi li oshte novosti shte izmisliat tazi godina :nenam: (da be, znam, che triabva da se saobraziavam s tiah i zakonite im, ako iskam da hodia tam, ama i nervite ne sa ot zheliazo )
zdravei, bez da te obnabejdavam, iskam da ti kaja 4e nivo b1 e dosta visoko. To otgovarq na 10-11 klas ezikova gimnaziq. Az li4no sam dosta naprednala s frenskiq i sam na sredata na panorama 2 i kato poglednah u4ebnika b1 ne mi se vidq mnogo lesno.
Iva111 написа:zdravei, bez da te obnabejdavam, iskam da ti kaja 4e nivo b1 e dosta visoko. To otgovarq na 10-11 klas ezikova gimnaziq. Az li4no sam dosta naprednala s frenskiq i sam na sredata na panorama 2 i kato poglednah u4ebnika b1 ne mi se vidq mnogo lesno.
Ивче, няма да шашкаш хората така. Аз съм на B1 и трябва да ти кажа ,че не ми е кой знае колко високо нивото и не се смятам за "доста напреднал".
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел