То да ти кажа излитанията винаги са равни на кацанията. Излети ли веднъж самолет, няма начин да не се приземи (освен ако не лети над Бермудския триъгълник ). Въпросът е дали ще се приземи на пистата или некъде другаде.
kat за начало гледай най евтиното, макар и да ти дойде нанагорно някоя мизерна компания, ама ще издържиш 8-9 часа. После кат станеш канадец-баровец си фащай Бритиш и не се занимавай с глупости
az sam letial s lot min godina i sam dovolen .vzeh bileta na dobra cena ,razlikata mejdu poletite e po malko ot dva chasa .dokato sviknat da ti govoriat na angliski a ne na "proshe pane " i shte pristignesh
Бритиш щяха да са идеални, ако не им беше толкова много времето между полетите. Как може, питам аз, да ми дават 22 часа престой в Лондон Иначе много хубаво са го казали хората - като за първи път най-евтините билети с най-малко престой по летищата.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Бритиш щяха да са идеални, ако не им беше толкова много времето между полетите. Как може, питам аз, да ми дават 22 часа престой в Лондон
Абе така е, но пък ще имаш възможност да разгледаш и Лондон. Ние така като летяхме преди време с Еър Франс през Париж за САЩ, имахме една нощ престой в Париж и успяхме да се разходим по Шан,з елизе, да се качим на Айфеловата кула, да се повозим на едни корабчета по Сена и т.н., така че тези билети които са с такъв престой, също не са за пренебрегване. Така ще можете да съчетаете две неща едновременно -хем така или иначе пътувате и минавате през съответния град, хем ще можете и да го разгледате за мнооого по-малко пари.( "2 в едно - неочаквано добра комбинация!")
и аз се интересувам от тия полските авиолинии.Това че престоят е само 55 минути първо ми се стори супер , обаче при евентуални лоши метереологични условия може и да изпуснеш втория полет и трябва да чакаш като алтав на летището.Сега се отправям към бюрото и подробно ще разпитам и за тези и за чехите, чиито билет между другото е малко по-скъп и престоят е по- дълъг.Накрая обаче , като часове полет, и поляците и чехите кацат по едно и също време... още се чудя?!!!
cinderela написа:и аз се интересувам от тия полските авиолинии.Това че престоят е само 55 минути първо ми се стори супер , обаче при евентуални лоши метереологични условия може и да изпуснеш втория полет и трябва да чакаш като алтав на летището.Сега се отправям към бюрото и подробно ще разпитам и за тези и за чехите, чиито билет между другото е малко по-скъп и престоят е по- дълъг.Накрая обаче , като часове полет, и поляците и чехите кацат по едно и също време... още се чудя?!!!
Cinderela, я кажи какви цени ти дадоха и от коя агенция.
На мен за LOT - 430 евро
CSA - 460 евро
София - Торонто
becks, за LOT беше 450 евро, за чехите мисля че беше 465 , а за Бритиш въобще не запомних като ми казаха че има престой от един ден , но беше по-скъпо от чешките авиолинии.Явно при тебе е по-ефтино....аз съм от Пловдив , ако това има значение за цените.Сега отивам да си резервирам билет и ще ги питам защо се гаврят са хората от провинцията така