ЕЙ, ХОРА! ПОМАГАЙТЕ!
ПРЕДИ НЯКОЙ БЕШЕ ПОМОГНАЛ С ПРЕПРАВЕНИ ФАЙЛОВЕ НА ДОКУМЕНТИТЕ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ, В КОИТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ПИШЕ. СЕГА В НОВИТЕ, КОИТО ИЗТЕГЛИХ - НЕ УСПЯВАМ. ИМА ЛИ НЯКАКЪВ "ЧАЛЪМ" ИЛИ ДА ГИ ПИША НА РЪКА ИЛИ КАК???МОЖЕ ДА МИ Е МНОГО ТЪП ВЪПРОСЪТ...ОБАЧЕ НЕ МОГА ДА СЕ СПРАВЯ! МНОГО ЩЕ СЪМ ВИ БЛАГОДАРНА!!!
И аз нещо не можах да се оправя с акробата. По препоръка на един юзър си свалих Nitro PDF. С нитрото ми отне около 10 сек. за да разбера как се попълват всякакви .pdf файлове.
Ако се опитвате с Acrobat Reader, няма да стане. Трябва ви Аcrobat Pro, по торентите има 7, 8 версия даже, имат много удобна функция Tipewriter, с която можете да пишете навсякъде по документа, както и ако ви се играе да си правите текстови полета за писане...
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
Е да ама обикновенно тия ПДФ-ове са кодирани и дори и големия акробат не може да запазва. Трябва една друга програмка за махане на защитите ... дълга и широка.
А понякога може и да се мине без нея:
vilits и ние имахме същия проблем и ето как го решихме: свалихме си Adobe Acrobat 8 Professional за 30 дневен пробен период и си попълнихме документите, запазихме ги и си ги изпринтирахме. С всички други програми, които пробвахме не стана и все имаше някакви проблеми. Пробвай така.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Kiriloff написа:Е да ама обикновенно тия ПДФ-ове са кодирани и дори и големия акробат не може да запазва. Трябва една друга програмка за махане на защитите ... дълга и широка.
А понякога може и да се мине без нея:
Аз съм с Mozlla Firefox 2 и може би още в началото съм дръпнал плъгина за Акробат, но сега спокойно си отваря И попълняеми PDF документи. Не може да ги записва, но си ги попълва и разпечатва без проблем.
probvaj s Foxit PDF Editor moje6 da korigira6 vsi4ko v PDF fajla ili da dobavi6 novi elementi kato snimki, text i t.n. Foxit PDF Reader 2.0 e bezplateh i pulno funkcionalen analog na Acrobat Reader i e samo 1.2MB