Полет София-Ванкувър с KLM - впечатления?
Полет София-Ванкувър с KLM - впечатления?
Някой да е пътувал с КЛМ до Ванкувър? Какви са ви впечатленията? Притеснява ме частта София-Амстердам с България Еър.. 

- Independent
България Еър обслужват и отсечката м/у Прага и София на чехите. Самолетчетата са едни сладки Боинги (737, ако не се лъжа), мънички, но удобни и просторни. От тях нямам оплаквания - винаги тръгват навреме и т.н. За КЛМ нямам впечатления, ама я сподели какви пари ти искат. Щото на сайта им Монтреал-София-Монтреал с фиксирани дати ми излиза 4000 

I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Re: Полет София-Ванкувър с KLM - впечатления?
Аз съм патувал. Няма проблеми с холандците 
Аз не съм доволен изобщо от КЛМ (Соф-Монтреал). Беше някакъв амортизиран 20год. McDonnell Douglas самолет. Храната бе ужасна. Нормално бе да се чака по 10 мин да дойде стюардеса/стюард, + че са доста арогантни. Не че БГ Айр са нещо по добро но очаквах доста повече от КЛМ.
Малко мнения тук:
Малко мнения тук:
Лек пътBCN-AMS-ARL-AMS-BCN Boeing 737 Economy. All the flights on time and online check-in service available but no check-in machines. The legroom was fine but onboard service less than expected. Poor meal in the 4 flights (sandwich and cookie plus drink) and when I asked if they had some leftovers, twice the cabin crew said it would be back in a minute - but they never came back. I expected a lot more from KLM.
Zaia миналата година пътувах с България Еър до Брюксел и после обратно до София. Останах приятно изненадана - стюардесите бяха много любезни и мили, обслужването беше отлично. Тръгнахме и пристигнахме на време. Да, самолета беше малък, но пък какво от това. Храната си беше нормална. Просто не виждам разлика между България Еър и Алиталиа да кажем.
"I'll think of it all tomorrow. After all, tomorrow is another day."
Аз също пътувах по този маршрут и то с дете на година и няколко месеца. Нямах проблеми нито с българите нито с холандците. Изключително вниматени и дори от Ванкувър до София ми предложиха вместо столче за кола да ми дадат свободна седалка до мен защото детенцето ми е по-височко и да не се притеснява. Така че спокойно и лек полет!!!
търпение наистина трябва- ама след врем се свикваzaia написа:Купихме билетите, сега малко търпение докато наближи датата и стягаме багажите.
-Франкфурт-Ван и обратно съм го летял 3 пъти -накрая се свиква - даже спах в самолета.
1 дебен тарикатлак - не знам каде си 4еквате местата-ама направи мили о4и на 4еквастия ....аз така правя особено ако е жена

да ви даде места до аварините изходи или до маси4ките на- 4е стуардесите 4е по4ти 10 4аса се издивява ако само седи6 на 1 място.