Лондон, Онтарио?
Лондон, Онтарио?
Здравейте.Та 4удих се дали някой е ходил там.Ако има такъв, моля да сподели впе4атления.Благодаря. 

Re: Лондон, Онтарио?
Az chetoh v drug forum che e hubav, chist, ne golyam grad s po-niski ot Toronto naemi, i znachitelno po-spokoen.
Aми мислим да се местим, та проу4ваме какви са възможностисте за там.Не ни се ходи по големите градове.Прекалено скъпо и пренаселено е там. Та като местоположение и големина Лондон ни устройва.Само не знаем какви са вазможностите за работа.Как е като заплащане..Какви са застраховките? Та така. Ако знаете нещо моля споделете

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
има хора които идват от лондон да работят в торонто...в торонто на квартира и уикенда обратно в лондон.
аз ако бях нов бих се ориентирал към албърта или беце.
ама може да се пробвате в лондон и ако не стане да се преместите.
друг не лош малък град е ниагара фолс, зависимост от какъв вид работа търси човек.
сейнт кетринс също не е зле.
уотерлу/кичънър, гуелпх - все градчета с повечко работа от лондон...па дори и Бери на север от торонто ...
аз ако бях нов бих се ориентирал към албърта или беце.
ама може да се пробвате в лондон и ако не стане да се преместите.
друг не лош малък град е ниагара фолс, зависимост от какъв вид работа търси човек.
сейнт кетринс също не е зле.
уотерлу/кичънър, гуелпх - все градчета с повечко работа от лондон...па дори и Бери на север от торонто ...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Мерси за отговорите. 
Маргинал39 ако не е проблем пусни ми( на ли4ни)меил адрес или тел. на твоите познати за връзка(ако са съгласни)
КольоБалкански работата е там 4е не сме много нови.4естно не ми е до експерименти.Тръгваме за Лондон само ако решим 4е си струва.Ако не ще си стоим в преспите колкото и да не ни харесва

Маргинал39 ако не е проблем пусни ми( на ли4ни)меил адрес или тел. на твоите познати за връзка(ако са съгласни)

КольоБалкански работата е там 4е не сме много нови.4естно не ми е до експерименти.Тръгваме за Лондон само ако решим 4е си струва.Ако не ще си стоим в преспите колкото и да не ни харесва

- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
къде са тия преспи?Kimba написа:Мерси за отговорите.
Маргинал39 ако не е проблем пусни ми( на ли4ни)меил адрес или тел. на твоите познати за връзка(ако са съгласни)![]()
КольоБалкански работата е там 4е не сме много нови.4естно не ми е до експерименти.Тръгваме за Лондон само ако решим 4е си струва.Ако не ще си стоим в преспите колкото и да не ни харесва![]()
щото тревата винаги е по зелена у съседския двор.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
-
- Обратна връзка:
Тва за нямането на работа съм го чул и от друго място, ма то важи по принцип за малките градове, без разлика дали са в табарнашко, онтарийско или квото и да било.potrebitel написа:Grada razpolozen spored mene mnogo nespoluchlivo....Mnogo studeno i mrachno zimata....nima rabota....Horata idvat vav Toronto na rabota....I poneze lichno sam bil tam-ne ti go preporachvam

-
- Обратна връзка:
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка: