Declararion of intent to reside in Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
glysolid
Обратна връзка:

Declararion of intent to reside in Quebec

Мнение от glysolid »

http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/f ... 008_5e.pdf

Може ли някой да ми каже каква правна тежест има този документ. Т.е. ако решим да го пренебрегнем дали някъде ще ни създадат проблеми?

P.S. За неинформираните - това е декларация, че се задължаваме да живеем в провинция Квебек.
Аватар
Koko

Re: Declararion of intent to reside in Quebec

Мнение от Koko »

glysolid написа:http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/f ... 008_5e.pdf

Може ли някой да ми каже каква правна тежест има този документ. Т.е. ако решим да го пренебрегнем дали някъде ще ни създадат проблеми?

P.S. За неинформираните - това е декларация, че се задължаваме да живеем в провинция Квебек.
За съжаление линка не се отваря, на мен ми е доста интересно да видя въпросната декларация.

А на въпроса - няма правни последствия и няма начин да ви задължат да живеете на определено място - Канада е свободна и демократична държавата и правото на свободно придвиждане е записано още в самата конституция, така че няма за какво да се притесняваш.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

интент е намерение, а не задължение, тоест ти заявяваш намерение, с което можеш да се сбогуваш когато ти решиш и те това го знаят, просто плашат гаргите :wink:
Помогнете ни да им помогнем!
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
Аватар
glysolid
Обратна връзка:

10x

Мнение от glysolid »

И аз така си мислех, но с жена ми седим и си говорим и решихме да го поставим като тема във форума. Благодария за отговора/ите.
Аватар
dog

Мнение от dog »

Както по-горе са ти написали - няма никакво значение дали си я подписал или не. Можеш да кацнеш където си пожелаеш. И ние сме я подписвали преди години.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Kiriloff

Re: Declararion of intent to reside in Quebec

Мнение от Kiriloff »

glysolid написа:Може ли някой да ми каже каква правна тежест има този документ. Т.е. ако решим да го пренебрегнем дали някъде ще ни създадат проблеми?
Никаква.
Имате ли виза за Канада можете да идете където душата ви пожелае.

Приятен полет.
Аватар
Welder

Мнение от Welder »

И кой ти иска такава декларация?
eli_t

Мнение от eli_t »

Ами декларацията е част от документите към Букурещ ако си Квебек селектиран.
Canada 22.9.07
Аватар
glysolid
Обратна връзка:

Blagodaria na vsichki :)

Мнение от glysolid »

I nie taka si mislehme no vse pak reshime da popitame ... oshte vednag blagodaria za otziv4ivostta
Заключено