Medicinski pregled

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
enya

Medicinski pregled

Мнение от enya »

Zdraveite!
Mojete li da mi kajete v kakvo se sustoi medicinskia pregled v BG i dali ginekologichna operacia bi povliala vurhu rezultatite?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

не, преди искаха цитонамазка, на която евентуално би изменила леко някои показатели, но в никакъв случай не до степен да ти попречи да заминеш! те турсят сериозни заболявания, а не разминавания някакви, които и без операция можеш да ги имаш. а сега вече явно и цитонамазка не искат :) имаче такива постове тук, най-добре питай в клиниката искат ли или не, аз си я правих при моя си гинеколог и само им занесох резултатите в клиниката :) успех!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Помогнете ни да им помогнем!
http://www.youtube.com/watch?v=1PDJV3z12CA
sanja

Мнение от sanja »

Със сигурност не искат цитонамазка. Спокойно, прегледите не са чак толкова страшни.

POSTREACT(ions) SUMMARY

enya

Re

Мнение от enya »

Blagodaria simplyaven!
Dokolkoto razbrah niama da ima ginekologichen pregled,no iskat epikrizi ot operacii,ako ima takiva,taka mi obiasniha ot immigration ofisa,no ot poliklinikata ne spomenaha za tova.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

нищо не съм носила, пита ме докторката имам ли операции и аз казах "не" - това беше, не ме е проверявала за белези :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Не се коси Еня, аз прегледа не съм го минавал в БГ ма тва няма значение щото резултатите отиват на 1 & също място.
На мене ми откриха 100 проблема но ме зеха се пак.
Мисля че не зимат само хора които имат спин, ревматизъм и предполагам рак.
Успехи -:)
:beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Agi

Мнение от Agi »

ако не можеш да си скриеш белега (баш на корема, както беше в моя случай) като те питат имаш ли операции си признаваш веднага :), даваш епикризата да я снимат и ще платиш някакви пари да я преведат (те я вършат тая работа), и това е

POSTREACT(ions) SUMMARY

People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Agi написа:ако не можеш да си скриеш белега (баш на корема, както беше в моя случай) като те питат имаш ли операции си признаваш веднага :), даваш епикризата да я снимат и ще платиш някакви пари да я преведат (те я вършат тая работа), и това е
A, & тва не е мног осигурно.
Аз скрих че съм бил болен от туберкулоза и ми откриха следите на рентгеновата снимка и направо ми го казаха " Бил си болен от туберкулоза " и аз си признах и пак ме зеха.
:beer: :beer: :beer:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

нейната гинекологична операция на рентгена трудно ще я видят, защотот той обикновено се прави до кръста, нали разбираш? :lol:

POSTREACT(ions) SUMMARY

enya

Мнение от enya »

Imenno,stava dosta nepriatno,ako skria,i ako reshat da me pregledat ot krusta nadolu i vidiat belega,nego niama kak da skria :?
Blagodaria na vsichki!

POSTREACT(ions) SUMMARY

Angie

Мнение от Angie »

При прегледа се прави и опипване на корема от лекаря вътрешни болести, т.е. и от кръста надолу, но не чак гинекологичен, като това важи и за мъжете и за жените :wink:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

много странно :shock: нищо подобно не ми е правила докторката, само на гърба със слушалки - дишане, кръвно - ей тея неща :D

POSTREACT(ions) SUMMARY

pufa

Мнение от pufa »

Аз имам операция, която обаче е видима.Занесох преведена епикриза и това е всичко.Прегледът при нас протече също със опипване на коремната област, така че ако питаш мен не си спестявай това и преведи епикризата, за да им я дадеш.
Дори и гинекологична да е операцията ти , никой няма да те проверява, по-важно е да имаш документа.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
Agi

Мнение от Agi »

мен, освен гърба със слушалки - дишай/ не дишай , дофторката ме ръчна и с пръст по корема, ама и бяха доста студени ръцете :)
затова и нямаше как да си скрия операцията, обаче се хващам на бас, че ако имах дървен крак, нямаше как да разбере :rotfl: :rotfl:
просто си занеси епикризата, не се притеснявай

POSTREACT(ions) SUMMARY

People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Заключено