ПОМОЩ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КАНАДА

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
levski77

ПОМОЩ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КАНАДА

Мнение от levski77 »

НА 29г. СЪМ И ВЕЧЕ НАПРАВО ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ В ТАЗИ СКАПАНА БЪЛГАРИЯ И МОЛЯ НЯКОЙ ДОБЪР И ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА МИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ОТТЪРВА ОТ ТОЗИ СКАПАН КОШМАР НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ КАТО НЕНОРМАЛЕН И АЗ И СЪПРУГАТА МИ И НАКРАЯ ДА ГЛЕДАШ НЯКАКВИ ЛАПЕТА НА 20г. ДА ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ И ДА КОРАТ КОЛИ ЗА 30-40 000 лв. БЕЗ НАКАЗАНО И ДА СА ПРИЯТЕЛИ С ПОЛИЦИЯТА А ТЕБЕ КАДЕТО ТЕ ХВАНАТ И ДА ТИ ВЗЕМАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВЧЕ ДА СЕ ПОЧЕРПЕ ЛИ
Аватар
Koko

Re: ПОМОЩ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА КАНАДА

Мнение от Koko »

levski77 написа:НА 29г. СЪМ И ВЕЧЕ НАПРАВО ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ В ТАЗИ СКАПАНА БЪЛГАРИЯ И МОЛЯ НЯКОЙ ДОБЪР И ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА МИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ОТТЪРВА ОТ ТОЗИ СКАПАН КОШМАР НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ КАТО НЕНОРМАЛЕН И АЗ И СЪПРУГАТА МИ И НАКРАЯ ДА ГЛЕДАШ НЯКАКВИ ЛАПЕТА НА 20г. ДА ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ И ДА КОРАТ КОЛИ ЗА 30-40 000 лв. БЕЗ НАКАЗАНО И ДА СА ПРИЯТЕЛИ С ПОЛИЦИЯТА А ТЕБЕ КАДЕТО ТЕ ХВАНАТ И ДА ТИ ВЗЕМАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВЧЕ ДА СЕ ПОЧЕРПЕ ЛИ
В интернет пространството писането с главни букви се смята за крещене, сякаш се караш на някой - затова бих те помолил да пишеш с малки букви.
За начало можеш да прегледаш:
Темите на портала
Също така, официалния сайт за имиграция в Квебек
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/index.asp
Успех.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

levski77 написа:НА 29г. СЪМ И ВЕЧЕ НАПРАВО ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ В ТАЗИ СКАПАНА БЪЛГАРИЯ И МОЛЯ НЯКОЙ ДОБЪР И ЧЕСТЕН БЪЛГАРИН ДА МИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ОТТЪРВА ОТ ТОЗИ СКАПАН КОШМАР НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАБОТИ КАТО НЕНОРМАЛЕН И АЗ И СЪПРУГАТА МИ И НАКРАЯ ДА ГЛЕДАШ НЯКАКВИ ЛАПЕТА НА 20г. ДА ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ И ДА КОРАТ КОЛИ ЗА 30-40 000 лв. БЕЗ НАКАЗАНО И ДА СА ПРИЯТЕЛИ С ПОЛИЦИЯТА А ТЕБЕ КАДЕТО ТЕ ХВАНАТ И ДА ТИ ВЗЕМАТ ПО НЯКОЙ ЛЕВЧЕ ДА СЕ ПОЧЕРПЕ ЛИ
prodavai i ti ,koi ti prechi i ti shte karash takava kola i shte si priatel s policiata .karat takiva koli na po 20 g zashtoto ne dojiviavat do 35g.
THE LAST LINE OF DEFENSE
Аватар
iv

Мнение от iv »

Споко левски, кажи си данните на семейството и чети на главната страница стъпките на имиграция и в търсене еййййй там горе питай за каквото се сетиш...
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

ами той на човека му се е докрещяло вече от наглост и неправда тука :)
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

levski77 написа:НАКРАЯ ДА ГЛЕДАШ НЯКАКВИ ЛАПЕТА НА 20г. ДА ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ И ДА КОРАТ КОЛИ ЗА 30-40 000 лв.
Тази порода ги има по целия Свят.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Заключено