Здравейте,
търся информация за изгодни самолетни билети до Ванкувър през февруари.Към момента полу4их 2 оферти за София-Ванкувър:
1.KLM-600 EURO еднопосо4ен.
2.British-400 EURO еднопосо4ен.
Билет до Ванкувър
Виж в тази туристическа агенция. На мен ми извадиха доста добри оферти, но за по-късно от февруари:
http://varnatouristservice.com/index.ph ... ts&lang=bg
http://varnatouristservice.com/index.ph ... ts&lang=bg
Az sam patuvala 3 pati s Br i sam dosta dovolna,obarni vnimanie dali triabva da smenia6 leti6tata v London i kak prozedirat s 4estata otmiana na poleti ot Sofia v posledno vreme.Makar 4e te sa goliama kompania i sigurno dori i da otmeniat poleta,niama da ima problem.Mnogo hora predpo4itat KLM,izglejda sa dovolni.Polzvala sam i tezi po-eftinite kompanii,no ne si zaslujava(spored men) razlikata v zenata ne e mn goliama.Vij kakvo 6te ti predlojat i prez Germania,ima sa6to dobri oferti.
4ervena 6ap4i4a
bileti
Виж Bulgarian VIP travel, ние ползвахме lufthansa до тук, но презокеанските на British са много хубави, с единственото неудобство да сменяш летищата.
Късмет в намирането на билети и удоволствие от ползването им!
Re: bileti
Не сменяш летищата а терминала.От терминал 4 на който ще кацнете идвайки от София отивате на терминал 1,който е за презокеонските им полети.Hristova написа:Виж Bulgarian VIP travel, ние ползвахме lufthansa до тук, но презокеанските на British са много хубави, с единственото неудобство да сменяш летищата.
Говоря,при положение,че кацате на Хийтроу.
Най-вероятно там ще сте.
Летял съм с Бритиш и всичко е All Right!
Док...............
TROUBLEMAKER
- crystalice
Poleti
Привет отново!
Към ДОК: аз боравя доста добре с термоинологията относно летищата, понеже съм работила на летище, и смятам, че мога да направя разлика м/у "летище" и "терминал".
Друг е въпроса, че в полета ми до Щатите сменях ЛЕТИЩА - кацнах на Гатуик, а презокеанския беше от Хиитроу. Но с новите моменти за България може вече да е различно, и дано!
4ао!
Към ДОК: аз боравя доста добре с термоинологията относно летищата, понеже съм работила на летище, и смятам, че мога да направя разлика м/у "летище" и "терминал".
Друг е въпроса, че в полета ми до Щатите сменях ЛЕТИЩА - кацнах на Гатуик, а презокеанския беше от Хиитроу. Но с новите моменти за България може вече да е различно, и дано!
4ао!

Нека и аз да се включа,за да разясня въпроса с Лондон.В крайна сметка съществуват и двата варианта-летен,когато има удобна връзка от България до Лондон и не се налага смяна на летищата,а само на терминали и зимен вариант,когато вариантите за летене до Лондон са дале4 по-малко и се налага смяна на летища в посока към Хиитроу,от където е трансатланти4еския полет.Ние в крайна сметка се отказахме от ина4е най-изгодната в този момент цена на билетите с Бритиш,защото сме с малко дете.Днес след щателно проу4ване на пазара си купихме билети за КЛМ.
Успех в на4инанията на вси4ки българо-канадци,каквито и да са те!!!
Успех в на4инанията на вси4ки българо-канадци,каквито и да са те!!!