otpuskane na socialna pomo6t
otpuskane na socialna pomo6t
Interesuma me kakvi dokumenti se iziskvat za otpuskane na soc. pomo6t: fakturi, dogovori za naem, kasovi belejki... Nyakoi ot tyax ostavat li pri socialnite ili samo se markirat po nyakakav na4in, za da ne se prepredavat (napr. kasovite belejki). S kakva ostata4na suma tryabva da razpolagam, za da mina na social? Za tri4lenno semeistvo kakva e sumata za xrana priznavana ot socialnite za mesec ? Priznavat li se kasovi belejki ot dalaramite? Merci predvaritelno.
Re: otpuskane na socialna pomo6t
Timi написа:Interesuma me kakvi dokumenti se iziskvat za otpuskane na soc. pomo6t: fakturi, dogovori za naem, kasovi belejki...
Договора за наем и всякакви документи и касови бележки доказващи колко пари си изхарчил. Извлечение от банковата ти сметка, може да се извади и от банков автомат, колкото се може с по-близка дата
Nyakoi ot tyax ostavat li pri socialnite ili samo se markirat po nyakakav na4in, za da ne se prepredavat (napr. kasovite belejki).
Всички документи само се снимат веднага там на място и ти се връщат както са ги получили.
S kakva ostata4na suma tryabva da razpolagam, za da mina na social?
Ако имаш под 850$ в банката ще ти допълнят сумата до 850 приблизително, като ти изпращат чек до няколко дена, после започваш да получаваш социала от следващото 1 число.
Za tri4lenno semeistvo kakva e sumata za xrana priznavana ot socialnite za mesec ?
Няма ограничения стига да не сте изяли слон. Признават се всякакви бележки стига да не са платени с чужда кредитна карта.
Priznavat li se kasovi belejki ot dalaramite? Merci predvaritelno.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Stoyan_Chonev написа:Предлагам работа
dano vinagi ima6 kvo da predloji6.
siguren li si, 4e nikoga nema da izpadne6 do social?! jivota si pravi stranni 6egi4ki poniakoga.....ta, ne barzai da saddi6 ili kvot tam ti se varti iz mejdu glavicata milicionerska, mda, da ne si posme6i6te posle, ne za drugo. 6tot koito visoko far4i nisko pada. i go boli. dupenceto, ako ne drugo.
m
Дано наистина предлагаш работа. Щото този отговор "звучи" малко като подигравка ...Stoyan_Chonev написа:Предлагам работа

Re: m
holy написа:Дано наистина предлагаш работа. Щото този отговор "звучи" малко като подигравка ...Stoyan_Chonev написа:Предлагам работа
Така изглежда хубавице, защото ми изтриха 2 поста...но общо казано тоз проблем не е мой..аз нямам такива

Дойдохме си на думата :idea:
Кандидате за социал, ти РС-то само за влизане във форума ли го ползваш?
Социалистически Квебек си има саит на Министерството което закриля мързеливите ЛИНК
Кандидате за социал, ти РС-то само за влизане във форума ли го ползваш?
Социалистически Квебек си има саит на Министерството което закриля мързеливите ЛИНК
I'm stupid, don't listen to me
Абе защо винаги се намират такива, дето се правят на интересни?
Някой пита за социал и веднага се намира кой да се подиграе
Всеки си знае хала, всеки си прави сметката как и от какво ще живее и не се е разписал тук, за да чета подигравки или назидания. Ако не искате да отговаряте, просто подминете темата :idea:
Само толерантност струи от темите напоследък...
Някой пита за социал и веднага се намира кой да се подиграе

Само толерантност струи от темите напоследък...

Обичам да преча
От всички дотук само dog оговаря по същество !
Мислех да подмина ама по голямата част плюят един че не отговаря по темата
Много смешно !Той вече има предупреждение.
Абе Stoyan_Chonev човека пита едно, а ти - друго:lol: Нито го знаеш човека от къде пише (не го е писал в профила),а и казва "социална помощ" (welfare) т.е. май не е в Квебек, щото там туй се нарича "assistance-emploi" (помощ за търсене на работа) . Тъй ,че как ще му предлагаш работа? Какво от туй, че темата е в "Живот в Quebec" - ми ако я преместят под шипките, ти ще предложиш на човека пейзажистка работа бе! Нито му знаеш професията, нито - интересите а предлагаш!.
Ако не се притеснявах, че и мен ще ме декорират , като тебе, щях да те пратя да гледаш туй: http://www.bas.bg/, ама не го правя , ки !
С академичен поздрав,
Confucius
ама забравете това!
Виж Timi !
Когато човек пише и прави такива неща мисли (не като anito).
Ника Timi е регистриран на 28 Фев 2005 !
Това кои го е писал ? Съпругът или съпругата ?
Из "Пуснато на Вто Авг 22, 2006 12:28 pm Заглавие prez oktomvri s KLM"
" ...nyakoi 6te leti li s KLM prez oktomvri? nie imame rezervacia za 14-ti, ot Burgas sme i si tarsim kompania..."
Що не земеш да пишеш , че сте от три месеца в Канада и да видим какви отговори ще получиш. Ако си толкоз на зор някои дори ти предложи работа и имаше други хора, които се интересуваха преди тебе? Вземи се обад или не си четеш темата. Изобщо ако искаш да те възприеме човек сериозно - трябва да си сериозен.
От мене практически съвет, като съберете всички "матеряли" ги дайте на веднъж , защото всеки следващ удължава срока за отговор.
К.
Бъдете здрави и успех!
Мислех да подмина ама по голямата част плюят един че не отговаря по темата

Ако не се притеснявах, че и мен ще ме декорират , като тебе, щях да те пратя да гледаш туй: http://www.bas.bg/, ама не го правя , ки !
С академичен поздрав,
Confucius

ама забравете това!
Виж Timi !
Когато човек пише и прави такива неща мисли (не като anito).
Ника Timi е регистриран на 28 Фев 2005 !
Това кои го е писал ? Съпругът или съпругата ?
Из "Пуснато на Вто Авг 22, 2006 12:28 pm Заглавие prez oktomvri s KLM"
" ...nyakoi 6te leti li s KLM prez oktomvri? nie imame rezervacia za 14-ti, ot Burgas sme i si tarsim kompania..."
Що не земеш да пишеш , че сте от три месеца в Канада и да видим какви отговори ще получиш. Ако си толкоз на зор някои дори ти предложи работа и имаше други хора, които се интересуваха преди тебе? Вземи се обад или не си четеш темата. Изобщо ако искаш да те възприеме човек сериозно - трябва да си сериозен.

К.
Бъдете здрави и успех!