Историята на Канада на 17 DVD-та

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
ivanko13
Модератор

Историята на Канада на 17 DVD-та

Мнение от ivanko13 »

За да си изтеглите тази колекция ви е нужен торент клиент с който да отворите файловете към които съм дал линкове по-долу. Тракерите са публични и не се изисква никаква регистрация. Нужно е и търпение защото файловете са големи а сийдърите малко.
Айде включвайте се, че да си помагаме със сийда. :D :beer:

В търсачката на сайта по-долу напишете - "canada history", след това си свалете торент файловете.

http://torrentspy.com/default.asp
Последно промяна от ivanko13 на Пет Яну 05, 2007 3:42 am, променено общо 1 път.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Браво. Невероятно.
Но защо на мен ми дава:

"Problem connecting to tracker"

???
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Kiriloff, ако си записан в библиотеката, там най-вероятно ги има - тук поне в Торонто ги имаме и можем да си поръчваме книгите (и ДВД-тата) през сайта на библиотеката. Иначе ще брадясаш докато свалиш 17 ДВД-та през публичен торент с малко сийдъри :D
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Kiriloff написа:Браво. Невероятно.
Но защо на мен ми дава:

"Problem connecting to tracker"

???
По някога е възможно да дава грешки, но въпреки това файла си се сваля.... При теб върви ли някакъв даунлоуд?
Аз съм с uTorrent и в момента съм закачил 1 ,2 ,3 ,8 и 9 част и на всичките ми дава Error 404, но това не ми пречи да си получавам пиърите и да си свалям файловете.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

Като гледам пиърите, ще се окаже май, че интереса към канадската история е по-силен в България.

Изображение
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

ivanko13 написа:По някога е възможно да дава грешки, но въпреки това файла си се сваля.... При теб върви ли някакъв даунлоуд?
Аз съм с uTorrent и в момента съм закачил 1 ,2 ,3 ,8 и 9 част и на всичките ми дава Error 404, но това не ми пречи да си получавам пиърите и да си свалям файловете.
Не е мръднало цял ден. всичките които си сложил са на 0%, а това за библиотеката не е никак лоша идея.
Аватар
mice

Мнение от mice »

Много добра инициатива. Ще се включа днес вечерта да свалям. Колкото повече хора се съберем, толкова по-барзо ще се свалят Dvd-тата.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

mice написа:Ще се включа днес вечерта да свалям. Колкото повече хора се съберем, толкова по-барзо ще се свалят Dvd-тата.
И на мен това ми е идеята. :D Не ,че бързам за някъде ама определено ще е по-добре с повечко сиид.
Да кажа пак ,че аз почнах с 1,2,3,8, и 9 част и съответно там мога да осигуря по сериозен сиид - за сега по реда на номерата : 14%, 83% , 12% , 70% , 1% . От споменатите части, първата и втората са с най-много пиъри.
Kiriloff

Мнение от Kiriloff »

Вижте какво ... ще ида в библиотеката и ще ги взема. После ще си поиграя да ги конвертирам и всяко DVD ще стане едно AVI от по 700 mb. ще ги кача и ще пусна линковете само тук.
Но това няма да стане за няколко дни ...
canat

Мнение от canat »

bravo Kiriloff! Dobra iniziativa!
(as tarsih tuk v bibliotekite, no uvi, niama nishto takova!)
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Иванко, скриптирай линковете с дот, защото
Torrentspy has detected that this torrent download has been linked from another site.
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

krimon написа:Иванко, скриптирай линковете с дот, защото
Torrentspy has detected that this torrent download has been linked from another site.

Няма проблем да го направя ама къде да го прасна тоя дот, че не съм наясно!?
Аватар
krimon
гугуле

Re: Историята на Канада на 17 DVD-та

Мнение от krimon »

torrentspy .dot com/download.asp?id=433661]Canada.-.A.Peoples.History.-.01of17.-.When.the.World.Began.15,000.BC-1850.AD.-DVD-Divx.6-AC3.avi

т.е. не прави връзката активна, защото има много спам и администраторите на сайта изтриват торента

редактирай първият си постинг, защото докато не изчезне активната връзка няма да го пуснат пак

Може само да напишеш името на поредицата - A People's History - търсете я на торентспай и така
xoflow

Мнение от xoflow »

Kiriloff написа:... и всяко DVD ще стане едно AVI от по 700 mb. ще ги кача и ...
:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Заключено