TORONTO ILI VANCOUVER!!!

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
jiojio07

TORONTO ILI VANCOUVER!!!

Мнение от jiojio07 »

JIVOT,PARI,RABOTA?
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

или Монреал?:rotfl: :lol:
Let it go...
Kiwi

Re: TORONTO ILI VANCOUVER!!!

Мнение от Kiwi »

jiojio07 написа:JIVOT,PARI,RABOTA?
Бира, Секс, РокЕндРол ?
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Аз съм най-доволен от Редмънд. Това селце ми донесе големите милиарди. За мен лично там е истината. ;) :lol: :beer: :beer:
Аватар
dexter

Мнение от dexter »

tzigani,afganistantzi,pakistantzi,indiitzi.shri lanka i samo izrodi ot takiva izostavashti darjavi ili mirizlivi kitaitzi ti si izberi.za Monreal chuvam tuk-tam se sreshtal nqkoi bql po sluchainost!
Kiwi

Мнение от Kiwi »

Изображение
survivor

Мнение от survivor »

dexter написа:
tzigani,afganistantzi,pakistantzi,indiitzi.shri lanka i samo izrodi ot takiva izostavashti darjavi ili mirizlivi kitaitzi ti si izberi.za Monreal chuvam tuk-tam se sreshtal nqkoi bql po sluchainost!
Хе-хе, миризливи китайци от Хонг Конг, вадят милиончетата и си купуват къщички :D
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

survivor написа:Хе-хе, миризливи китайци от Хонг Конг, вадят милиончетата и си купуват къщички :D
Аз ще добавя само, че китайците карат най-скъпите автомобили, живеят в най-баровските къщи и освен това за почти две години сред толкова китайци не съм срещнал нито един миришещ. За сметка на това миришещи, гнусни и направо вонящи бледолики има на всяка крачка. :freak:
Аватар
dexter

Мнение от dexter »

MrGeek написа:
survivor написа:Хе-хе, миризливи китайци от Хонг Конг, вадят милиончетата и си купуват къщички :D
Аз ще добавя само, че китайците карат най-скъпите автомобили, живеят в най-баровските къщи и освен това за почти две години сред толкова китайци не съм срещнал нито един миришещ. За сметка на това миришещи, гнусни и направо вонящи бледолики има на всяка крачка. :freak:
imah predvid che ima mnogo kitaitzi,a tova ,che mirishat e fakt.ot koga ne si vlizal v kitaiski hraniteleh magazin ? :madgo:
Aries

Мнение от Aries »

dexter написа:
MrGeek написа:
imah predvid che ima mnogo kitaitzi,a tova ,che mirishat e fakt.ot koga ne si vlizal v kitaiski hraniteleh magazin ? :madgo:
Поредния расист. Хайде стига с тези определения. Нито вонят китайците, нито са тъпи (е, някои са малко по-нахални отколкото трябва, ама то ние дето сме цвете за мирисане). И не са ЧАК толкова много.
bateto

Мнение от bateto »

да живееш във Ван дилемата е като да избираш м/у брюнетка и блондинка и най накрая която ти се падне.та в този смисъл дали комшията ти ще е индиец или китаец изборът ти е сведен само до 2 и все една е кой от двамата ще ти се падне. :D
Аватар
7George

Мнение от 7George »

JIVOT,PARI,RABOTA?
Тия неща трудно се събират на 1 място. :D

А истината е някъде по средата. При нас например, имаш голям шанс да живееш между съседи жълти и индийци. :dent:

Мен най ме дразни миризмата, като минавам в мола през раойна, дето са фаст-фуд "ресторантите".
Embrace your climate change!
Аватар
dexter

Мнение от dexter »

Aries написа: И не са ЧАК толкова много.
kolkoto v Kitai!

:beer: :rotaeye:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Човека ви пита за Живот, Пари, Работа а вие го светкате кой колко миришел и колко били еди кои си на брой.
:beer: :beer: :beer:
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Мисля че по-правилния въпрос е - Къде бих могъл да си намеря добре платена работа? Но за да ти отговори на този въпрос човек би трябва да дадеш поне някаква идея за това какво можеш да работиш и колко добре знаеш езика. (и не се учудвай ако сега започне спор на тема - какво значи добре платена работа :wink: )
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Заключено