Kakvo polu4ihte ot blizkite i semeistvoto vi ?
Kakvi bqha tehnite reeakcii ?
Hm.. Az polu4ih edna prahosmuka4ka ot muja mi

Zaslugava li si da kupi6 podaruk ot Boxing day ?
Душа, не се коси не си само ти в тва положение.fantalicious написа:Vie koga davate podarucite na blizkite si ? Az 4esto predpo4itam da gi davam na nova godina daje i da znam 4e tuk se davat na 25-ti!
Kakvo polu4ihte ot blizkite i semeistvoto vi ?
Kakvi bqha tehnite reeakcii ?
Hm.. Az polu4ih edna prahosmuka4ka ot muja mi![]()
i edna kartinka ot du6terq mi
![]()
Zaslugava li si da kupi6 podaruk ot Boxing day ?
Не е точно така. Някъде се дават на Бъдни Вечер.Marginal39 написа: Душа, не се коси не си само ти в тва положение.
Комунистите са се постарали усърдно в продължение на 45 години да ни изкривят психиката и разбиранията, най-вече за сичко което е свързано с религията.
Между другото не се дават само тук на 25-ти а се дават на 25-ти по цял свят кадето не са имали привилегията да ги мачка комунистическия ботуш -:)
![]()
![]()
Именно докато се опитваше да се усмихва и да се прави на доволна, сълзите и се стекоха по бузите. Аз имам нетърпимост към двуличие. Ако не ти харесва, кажи си го директно! Защо и кому е нужно това събиране на емоциите за себе си с толкова мъка прикривани?survivor написа:И моят син беше разочарован от подаръците си отначало (преди да си види ПСП-то) и си го показа. Сестра му, чийто подарък беше видял в началото, видимо се натъжи от реакцията му. Този случай обаче беше повод да му се обясни че никога, ама никога не трябва да показва че е разочарован от подарък. Надявам се урокът да е бил достатъчно красноречив, защото имам абсолютна нетъпримост към такова поведение. Не ме интересува че е дете, такова поведение просто е недопустимо.
Иначе ние си видяхме подаръците след вчерята на Бъдни вечер
Сега остава и да прекарат електричеството, като в "Тортила Флет" и всичко ще бъде наредfantalicious написа: Az tazi sutrin testirah moqta prahosmuka4ka i sum neveroqtno dovolna ot neq .. hm dobre 4e se e setilmnogo udoben podaruk ..
Mnogo e tajno da ne mojesh da zaradvash edno dete!... Dori i celia chuval na Diado Koleda ne moje da zapalni emocionalnata praznina... Problema ne e samo v roditelite... toi e v cialoto savremenno obshtestvo... ta neka da podariavame na decata i blizkite si predimno obich... i to ne samo po praznitzi...Joy написа:Болезнен въпрос...![]()
Подарих на дъщеря си бижу-комплект гривна и колие, италиански и много красив и нежен, но...не го хареса и се разплака.
![]()
Тя сама не знае какво иска- всичко си има, ами аз от къде да знам...Голям зор с тийнейджърки да знаете.Зарекох се повече подаръци да не правя.