Сесиите през 2007?
Сесиите през 2007?
Някой има ли инфо дали ще има сесия в началото на годината? 

Re
Mnogo mi e interesno otkade imate takava informacia ,da ne ste Baba Vanga - ako znaete konkretno nesto pi6ete go, ne drajte horata v naprejenie i bez tova go imame v izli6ak. Do sega nikoi ne e polu4il to4na data za interviu.
-
- Обратна връзка:
O.K. Na 01. dekemvri 2005 pusnah ha6ite dokumenti do Viena,na 15 dekemvri mi izpratiha pismo 4e sa gi polu4ili i 6te gi razgledat,na 25 dekemvri vtoro pismo s koeto ni uvedomiha,4e niama da e lo6o ako im izpratim dokument za nivo va frenski.Na 01.dekemvri 2006 im izpratihme vaprosnte sertifikati za za6titeno nivo v Aliansa vav V.T. Na 15 dekemvri polu4ih otgovor,4e kam mart(vers mars)6te polu4a data za intervu za sesiata april-mai.Ako vie ste pod naprezenie,kakvo da kaza az- 1 godina i 4 meseca do intervu,skasah si nervite,osobenno kato znam kak e minala poslednat sesia.Bez da omalovazavam truda i znaniata na horata,koito sa minali smelo moga da zaiavia,4e pove4eto izob6to ne sa imali znania da pokriat nivata,koito sa pisali i intervutata sa bukvalno dadeni,a ne vzeti.mnogo 6tiah da se radvam,ako i az biah v tazi sesia,no uvi.Taka 4e ne e nuzno da sam baba Vanga za da znam,4e 6te sam ot parvite koito 6te badat izvikani na intervu,koeto za sazalenie 6te e april-mai,a ne fevruari,kakto az si misleh. P.P. Zaradi vsi4ki nas,koito o4akvame dati za intervuta,iskreno se nadiavam i sledva6tata sesia da bade kato esennata 2006. VESELO IZKARVENE NA PRAZNICITE
И на наши познати Лиза Шрайбер е казала преди дни,че ще бъдат извикани за сесията през Април.Разговаряли са с нея по телефона.Искрено Ви пожелаваме да има и по-рано сесия,защото знаем какво е да чакаш и да се надяваш.Учете,направете чакането по-полезно,от опит го казваме,не съветваме!-опазил ни,Бог!Успех!!!
Търпението е благодетел! Във филма "Прецакване", Робърт де Ниро каза на своя партньор(Едуард Нортън) : "Намисли си някоя мечта и чакай през следващите 25 години за да ти се сбъдне....."
Надявям се ние/вие да не чакаме толкова дълго де
.....Ама квото има да става...ще стане. Още повече ако полагаш и усилия по въпроса.
Това че чакате покана за интервю не означава че трябва всеки ден да се пускат теми с няколко въпросителни, да разбиете вратата на пощенската кутия от проверки, да преследвате пощальона и да му предлагате почерпка ако има по-специално отношение към вашата кореспонденция.......
Има толкова други неща за правене..... особено в празничните дни......

Това че чакате покана за интервю не означава че трябва всеки ден да се пускат теми с няколко въпросителни, да разбиете вратата на пощенската кутия от проверки, да преследвате пощальона и да му предлагате почерпка ако има по-специално отношение към вашата кореспонденция.......

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
[/quote]
DA SE NA KARKO4KAME tak vremeto minava neusetno / bezmetegno/bezpolezno i t.n. ot toia frencki ve4e ne mi se pie
Ta siriozno minalata (taz 2006) godina ima6e sesia ot 15/02/2006 napravete si spravka v po gornata tema - 16/2 interviu /pokana 13/1 mail, mai4e vseka godina ima ot 2/3 mesec

DA SE NA KARKO4KAME tak vremeto minava neusetno / bezmetegno/bezpolezno i t.n. ot toia frencki ve4e ne mi se pie
Ta siriozno minalata (taz 2006) godina ima6e sesia ot 15/02/2006 napravete si spravka v po gornata tema - 16/2 interviu /pokana 13/1 mail, mai4e vseka godina ima ot 2/3 mesec