Здравейте
А това с таблицата правилно ли го разбирам :ако посочим фр.език за главен 7/7 ( а ако е 8/8 от 9т до 12т )-9точки или 8т, за придружаващ 3/3- от 9т до 12 т
За английския 3/3 - от9т до 12 т
Така ли е или бъркам мн серозно, разяснете ми я ако може
Stamenkova написа:Здравейте
А това с таблицата правилно ли го разбирам :ако посочим фр.език за главен 7/7 ( а ако е 8/8 от 9т до 12т )-9точки или 8т, за придружаващ 3/3- от 9т до 12 т
За английския 3/3 - от9т до 12 т
Така ли е или бъркам мн серозно, разяснете ми я ако може
( Ракиите ще станат мн )
Главен 7/7 - 12 точки
+
придружаващ 3/3- 2 точки
+
Главен английския 3/3 - 2 точки
=
Тотал : 16 точки от езиците
Ама не пия ракия
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст" Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Stamenkova написа:OK, ами какво пиеш тогава????????
Обаче обаркването продължава, ЗАЩО за главен 7/7 е 12т
придружаващ 3/3- 2т как я гледате тази таблица, май само аз не мога да я схвана
За главния - Ниво 7 за разбиране се оценява със 6 т. (колона 2 на табл.1), ниво 7 за говорене - оценява се със 6 т. (колона 4 на табл. 1). Общо 12 т.
За придружаващия - ниво 3 за разбиране се оценява с 1 точка (колона 2 на табл. 2), ниво 3 за говорене се оценява с 1 т. (колона 3 на табл. 2)- общо 2 т.
becks написа:тази таблица излезе с новите изисквания и очевидно вече е валидна тя.
Не, тази таблица я имаше и преди, но за съжаление не я знаехме, и правихме какви ли не изчисления.
В интерес на истината помолих да се публикува на портала или да се закове темата, но не можело защото не бил преведен гайда и не си личало личния ми принос Но както е видно объркването продължава, така че дайте идея какво да направим, че бъдещите кандидат-емигранти да са информирани и да не се объркват.