Zdraveite na vsichki!
Imam slednia vapros, saprugata mi kandidatsva v niakolko Universiteta v Ontario za magistratura po chemistry i chemical engineering. Za sega poluchi predlojenie za University of Ottawa i za Queens Univ. (v Kingston). V Ottawa e v Cemistry department a v Kingston v Chemical Emgineering. Moje li niakoi da dade malko info za tezi universiteti - koi e po-renomiran, kak sa usloviata tam i procie (ako niakoi e uchil v niakoi ot dvata).
Osven tova kolegite moje bi znaiat dali ima znachenie za namiraneto na rabota dali si uchil samo chemistry ili chemical engineering (zashtoto nie si mislim che engineering-a sigurno e po-tarsen ot rabotodatelite).
Posledno se chudim i koi grad e po-dobar za jiveene. Dokolkoto razbiram Kingston e dosta malko gradche i sigurno shte e po-trudno da se nameri rabota (za men dokato polovinkata uchi ). Ot druga strana pak sigurno e po-evtino ot Ottawa.
Dosta stanaha vaprosite, no shte sme blagodarni na vsiakakva informacia. Thanks
Kingston e malak gradi i neznam ti kakvo ste pravish tam.
Ottawa ima poveche rabota za teb, ima i Bg studenti pone 20 choveka v O.U. te mogat da pomognat sas savet, rabota ( te sasto rabotjat njakade ). Imat si studentska organizatsia s web.site
Neka da kazem che v Ottawa zilistata sa po skapi s 200 $ na mesets.
Kakvo ti puka ako imash rabota i izkarvas 2000 $ v Ottawa ot kolkoto ako stoish bez rabota v Kingston i pestish 200 $
На мен и двата града ми харесват.
Кингстън наистина е по-малък, но това си има и предимства
Доколкото знам Куинс е един от добрите канадски университети.
Ако изберете него, обаждайте се
POSTREACT(ions) SUMMARY
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
яяя, Дрифтер, ти в Кингстън ли се приземи вече?
Иначе по въпроса, много ясно че Кингстън е по реномиран, и по-добър, що се отнася до точните науки и медицината
bez да съм чел предните мнения, казвам смело и безотговорно-избери Куинс, ако отидете е Отава после ще съжалявате. Куинс е добър университет, преполага се, че и шансовете за бачкане след това ще са по-добри.
nema strashno hully, to tuka takiwa raboti ne minawat. Ako ne si reshish zadachite, i onja ne mozhe da tipomogne. Mozhe da raboti zhenata w blizka oblast, towa imah predwid.
Благодаря на всички за отговорите!
В Куинс професорката й се казва Kim McAuley и й предлага да се занимава най-общо казано с полимери и полимеризация с приложение за медицинско оборудване. Величко, това име познато ли ти е?
Това, което ни притеснява е, че в малък град като Кингстън аз сигурно много трудно ще си намеря работа, а няма да можем да се издържаме само от нейната стипендия. Като гледам градът е с около 140хил. население, а има три университета и си мисля, че много от студентите ще поработват и така ще са заети повечето неквалифицирани работи (каквито аз ще трябва да работя в началото). Drifter, ти нали живееш там, можеш ли да ми кажеш дали разсъжденията ни са верни, има ли работа там при вас. А и въпросът с квартирите не е много ясен. Така като търсим из интернет ми се струва, че няма голямо предлагане и са все далеч от университета. Въобще доста труден избор и много се колебаем. Помагайте ако можете
Johny Bravo написа:Благодаря на всички за отговорите!
В Куинс професорката й се казва Kim McAuley и й предлага да се занимава най-общо казано с полимери и полимеризация с приложение за медицинско оборудване. Величко, това име познато ли ти е?
Това, което ни притеснява е, че в малък град като Кингстън аз сигурно много трудно ще си намеря работа, а няма да можем да се издържаме само от нейната стипендия. Като гледам градът е с около 140хил. население, а има три университета и си мисля, че много от студентите ще поработват и така ще са заети повечето неквалифицирани работи (каквито аз ще трябва да работя в началото). Drifter, ти нали живееш там, можеш ли да ми кажеш дали разсъжденията ни са верни, има ли работа там при вас. А и въпросът с квартирите не е много ясен. Така като търсим из интернет ми се струва, че няма голямо предлагане и са все далеч от университета. Въобще доста труден избор и много се колебаем. Помагайте ако можете
ne я знам тази, но какво значение има, отивайте смело, все ще си намериш някаква работа, пък и жена ти има стипендия, ще можете да си плащате наема.
Johny Bravo написа:Благодаря на всички за отговорите!
ne я знам тази, но какво значение има, отивайте смело, все ще си намериш някаква работа, пък и жена ти има стипендия, ще можете да си плащате наема.
е гати перспективата че те за единия наем ли ще живеят