митето, ира,
пожарният кран е част от градския пейзаж, обикновено се среща на улицата, служи на пожарникарите да си включват шланговете в него при нужда. разликата между червените и сините кранове, е че около червените не можеш да паркираш, а около сините - да.
кримка,
примера, който даваш не е подходящ. но пък ме подсеща за един виц (то вече някой даде тон за мръсни песни, така че не ми е чак толкова неудобно)
една девойка се залюбила с мюсулманин, решили да се женят. отива момата при майка си и споделя. майката започва да се тръшка и дума на момето - "маме, мамееее, ама той мюсулманин бе маме, те са по-различни, помни ми думата, един ден като си легнете, той ще каже - айде сега, жена, обърни се". а девойката отговаря: "мамо, той е интелегентен, образован, харвард е завършил". та момата непреклонна, и речено-сторено - оженили се. след 2-3 години, един ден си лягат, и мъжът казва "айде сега, жена, обърни се". завайкала се момата, кърши пръсти и приплаква "охх, горката аз, ах, защо не послушах мама, тя си ме предупреждаваше, как може да си такъв?!" а мъжът отговаря - "такъв-онакъв, деца трябва да се правят"

Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.