Ако си в Канада рискуваш много това да се случи, и все пак не гледай така консервативно на нещата както "роднините от Бг." Просто възпитай децата си да уважават и се гордеят със произхода си и риска ще е по малък.kaleko написа:Надявам се да имаш деца и когато пораснат(ако вече не са) ти пожелавам един хубав негър или жълт или индиец и т.н. за снаха(зет). И свадбата на детето ти да е в БГ да поканеш цялата рода и да кажеш: "Ето това е зет(снаха) ми. Той е мюсюлманин(ка) и не знам внуците ми какъв цвят ще са и каква религия ще изповядват, ама да са живи и здрави". Пожелавам ти го от все сърце.
Иначе лично аз нямам нищо общо с другите раси, но да се сродявам с тях не знам как ще го понеса найстина. Дано децата ми да не ми причинят това.
Сполай Ви
Защо повечето българи в Монреал са расисти
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
Вече имам снаха - мюсюлманка - готина и интелигентна мацка. И на сваТбата не спря да играе хора - кючеци нямаше ( да ти изпреваря въпросчето, пък и да ти кажа как се пише сваТба).
В този случай се питам как такава свястна жена взе, че се омъжи за смотания ми братовчед.
Аз не се притеснявам дали зетя ще е негър или индиец - трябва да е интелигентен, образован и да я обича. Щом тя е щастлива (щерката) дреме ми за кого е омъжена. Пази боже само от Бай - Ганьовци със самочувствие, на които единственото им достойнство е, че са с бяла кожа. . Тук - дал Господ. Ето от такива ще я пазя със зъби и нокти.
В този случай се питам как такава свястна жена взе, че се омъжи за смотания ми братовчед.
Аз не се притеснявам дали зетя ще е негър или индиец - трябва да е интелигентен, образован и да я обича. Щом тя е щастлива (щерката) дреме ми за кого е омъжена. Пази боже само от Бай - Ганьовци със самочувствие, на които единственото им достойнство е, че са с бяла кожа. . Тук - дал Господ. Ето от такива ще я пазя със зъби и нокти.
Деветия месец.mama_kenga написа:Кога?BiskVitkA написа:Време е са малко хумор!
Някой знае ли кога негърката си изхвърля буклука?
"Добре е да имаш пари и нещата, които можеш да си купиш с тях, но също е добре, от време на време да се уверяваш, че не си загубил нещата, които не могат да се купят с пари"
- MrGeek
- Путлер Капут
Хълибой, пак се изказа неподготвен. Истинският мъж е бил поне две години в казарма, където благородни девици могат да се намерят със същия успех, с който космическите сонди откриват живот на Марс.Nabludatel написа:Истинският мъж, не лъска бастуна
a izliza s blagorodni devitsi.
Istinskijat gurbetchija go laska vav Fort McMurry dokato trupa kinti poradi lipsa na zeni tam.

vsichko shto ne e balgarin e stokamama_kenga написа:Вече имам снаха - мюсюлманка - готина и интелигентна мацка. И на сваТбата не спря да играе хора - кючеци нямаше ( да ти изпреваря въпросчето, пък и да ти кажа как се пише сваТба).

mai ti si edinstvenata,izkliuchenieto!
Евала на последните мнения на Соме & канат.
Та относно за кой ше се женят децата ми ше кажа следното, нямам деца но ако един ден имам деца бих дал предимство на другите народности да си бъркат по дупките.
Ако земат българско 6е се съберат двама ограничени хора, иначе ( ако другото е от друг произход / раса ) нещата ще се балансират и може да има мегдан за прогрес, ако & двамата са БГ нещата стават много сложни и има прекалено малко щансове за развитие ( говоря за духовно развитие, след като се пише за българи е задължително да се спомене тоя детайл ).

Та относно за кой ше се женят децата ми ше кажа следното, нямам деца но ако един ден имам деца бих дал предимство на другите народности да си бъркат по дупките.
Ако земат българско 6е се съберат двама ограничени хора, иначе ( ако другото е от друг произход / раса ) нещата ще се балансират и може да има мегдан за прогрес, ако & двамата са БГ нещата стават много сложни и има прекалено малко щансове за развитие ( говоря за духовно развитие, след като се пише за българи е задължително да се спомене тоя детайл ).

-
А какво ще кажеш за зет арабинmama_kenga написа:Аз не се притеснявам дали зетя ще е негър или индиец - трябва да е интелигентен, образован и да я обича. Щом тя е щастлива (щерката) дреме ми за кого е омъжена. Пази боже само от Бай - Ганьовци със самочувствие, на които единственото им достойнство е, че са с бяла кожа. . Тук - дал Господ. Ето от такива ще я пазя със зъби и нокти.

Щото снощи новините бяха зловещи по този повод:
Мириам Бедар - известна олимпийска шампионка, кебекуа, вследствие на брака си с арабин /иранец/ отвлича собствената си дъщеря /11 г./ ... сигурно в Иран. Повече от 2 месеца няма новини/следи от тях, а бащата на детето /кебекуа/ е депозирал офицално оплакване в полицията. И това почти всеки ден, ако не в Канада, някъде наблизо.
Аз не съм расистка, поне на думи, нито ми миришат другите, нито ми пречи да общувам с тях и да ми е интересна културата им. Но има бариери, които не мога да пренебрегна. Казваш "интелигентен", "образован", "да я обича" - тези работи имат субективни измерения. Иранецът, които е завлякъл Мириам и дъщеря й сигурно много ги обича и това го разбира като ги прибере на "сигурно място", обградени от религиозни /мюсюлмански/ ритуали. Иначе същият има университетско образование и почти интелигентен вид.

-