Здравейте всички. Естествено и ние като останалите се чудехме дали от тук или от там да се снабдим с Комп. Ест. моя си го купих преди 4-5 месеца и аз като Рорчо (привет батка

съм фен на силните машини, че работя на тях (не съм геймър) та съм на 3GHZ Intel Pentium IV s 2GB Ram. Разбира се, че от 100 години има смесени захранвания - стария ми комп беше Intel Pentium MMX 500Mhz от 1998 година и там си беше с превключвател, но въпреки всичко наистина има и евтинки захранвания които нямат такъв ключ. Значи моето мнение е да си шутирам компа (без значение че ми е "мил и драг" и ест. може или да си запазя 1 от хардовете (имам 4 по 100ГБ) или да си драсна шпинделка с ДВД-та. Лаптопите наистина са добра идея за мен и също се чудех дали от тук да не се обзаведа, че имам връзки и ще ми излезне поне с 10% по-евтинко от ритейл прайс-а

Естествено не съм глупав да се запитам за гаранцията, и стигнах до извода, че например една ТОШИБА или каквато и да е друга марка с международна гаранция ще ми свърши идеалната работа и безпроблемния сервиз дори и там, но се замислих, и в крайна сметка, никой не може да каже дали няма да попаднете на промоционален пакет и и и и, така че аз ще оставя всичко ИТ-свидно тук в БГ. Все пак като ще е ново начало да е нацяло

))))))))))
Само Скайп, Ай-Си-Кю и Имейл юзърнеймите си взимам с мен