WOOWWW tuka triabva da gledate s dvete o4i - tolkova mnogo ima da se gleda i vse e gotino! Krasota vi kazvaaaam makar i da e leko zatumnena ot ki6avizata na zimata

Taka sega za Ville de Quebec

Hora tuka e Evropa na Amereikanskia kontinenet

Grada ohhhhhhhhh grada e prikazkaaaaaaaaa niama ni6to ob6to s Amerikanskia kontinenet Samo kato vlezete v staria grad i ve se izpulva du6ata ... edni malki koketni stari ku6tit4ki i otdolu o6te po-jivopisni kafenza, restoran4eta, magazin4ete i vsi4ko e pulnooooooo !! Interesno 4e pove4ete sa mestni a ne turisti

Instituziite hora tuka e napraveno maksimalno da te ulesniat.... tova koeto go kazaha na sre6tata v Soeto po4iti se pokriva...

Nameriha mi kvartira i posle me kazaha , v koia pravitelstvena organizazia( SOIT) da doida za da mi pomognat mi nameriat PODHODIA6TA( spored spezialnostta ) Rabota V slu4ai 4e ne iskate da rabotite po spezialnostta si ve4e ili da se prekfalifizirate SOIT pak 6te vi pomogne( Vi6te si vestnizite ot sre6tat v NDK) Ima druga (platena ot pravitelstvoto) organizazia koito izvur6va obu4ebnie (bezplatno) v ob;astta na PC i programi izbroiavam:
Java. AutoCad, C++, PowerPoint, Access ,Filmaker, Word Exsel Windows, Oracle i tn........
Kato doidete na sre6tata, koiato vi e opredelena o6te v Montreal( na leti6teto) vi obaisniavat na-podorobno kude triabva da otidete za da zadeistvate polu4aveneto na vsi4ki karti otnema mesez( bez -Soleil)
Ima taka nare4enia " Cenntre multietthnigue de Qoebec" prez nego minavat vsi4ki emmigranti a spezialno Bulgarite sa zaka4eni kum edna sipatiaga ot biv6a Jugoslavia - hora tia e postavene tam za da vi nameri kvatitra da vi naso4i vuv vsu4ko i da vi orentira i otgovori i na nai-glupavite vuprosi.. Razbira se vsi4ko e na freenski i lekziite v Ministerstvoto na emigraziata sa na frenski ... OPS zabravih da vi kaja 4e tuka6nia Frenski NIAMA NI6TO OB?TO S TOZI KOITO SME U4ILI

S dve dumi ne6tat tuka sa Ulesneni vsi4ko stava po-burzo i po-lesno Prosto za6toto osven dugite ima praviitelstvena organizazia (" Cenntre multietthnigue de Qoebec" )- koiato ti re6ava i pomaga za vsi4ki bitovi vuprosi- ot namiraneto na jili6te do tova da ti go obzavede s normalni i evtini mebeli , da ti dade adressi na organizazii9 su6to pravitelstveni koito 6te ti pomogna sprerana v slu4ai na nujda abe tuka e napreveno prosto da doide6 i da ima6 jelanie ...prosto te butat
Izpita za nivo na frenski e 13.02 i eventualno za mai mesez
Zbravih da vi kaja imam si kvartira 3 1/2 za 520 dolara kvartala e trepa4 abe hora idvaite tuka ....
?te vi pi6a pak
Otnosno studa ........ Niama takavo ne6to s na6te greiki za koito vi pisah Zadulgitelno s ka4ulka nima da imate problem

Tuka e krasota -Evropa kato arhitektura i mantalitet na Amerikanskia kontinent
BTW vidiah dosega (ot 2 sedmizi) samo 4 negara... Vsi4ko e franseta latini i evropeizi
Abe niama dumi horaaaaa . Administrativnite raboti stavat puti po-burzo s 2 dumi .. Tursiat( i namirat) jili6te, kazvat ti kak da go obzavede6 bez pari ... pomagat ti za rabota ,, organizirat ti kursove i stajove ot vsiakakuv harakter i drugoto zavisi ot ....... TEB