Фрактура на ребро проблем ли е?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Siluet
Обратна връзка:

Фрактура на ребро проблем ли е?

Мнение от Siluet »

Здравейте, месец и половина преди контролна рентгенова снимка, която ми беше назначена от Виена 3 м след първата, се контузих по време на работа в областа на гърдите. Ходих на лекар и ми казаха че и да има счупено ребро нищо не се прави така си зараства.
На 07.12 направих втората снимка в Грийнберг и се изненадах че рентгенологът е видял фрактура, а нямам болки от 3 седмици, иначе белият дроб ме на 6. Та питането ми е дали може да ми създаде проблеми тази фрактура?
ramone

Мнение от ramone »

Щом белите ти дробове са на 6,нямаш грижи! И на рентгенолога във Виена,който ще ти геда снимката му е ясно,че ребрените фрактури си зарастват сами! Споко! :wink:
Какво ще бъде утре,най-лесно се познава в другиден...
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Sa 6t ikaja za moq slu4ai, verno be6e pres 1989 ma se moje da ima nqkva polza ot tva.
Ta az sym boleduval prez 1987 ot belodrobna tuberkuloza i re6ih da go skriq ma mi go nameriha po rentgenovite snimki na beliq, az se panirah no v kraq na krai6tata tva vyob6te ne mi popre4i.

Ciao & uspeh -:)

:beer: :beer: :beer:
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Споко!
Нямаш проблем!
Док..............
TROUBLEMAKER
Заключено