За емигрантите - по Нова ТВ???
да си мисля как 5 годишното ми дете го научиха в училище /матернел/ кой е Моцарт, Бетовен, Вивалди. Има собствени "картини" - имитация на Миро и Моне. То ясно, че това не е култура, а някакви училищни интерпретации ала-бала.
...и аз си мисля...как дъщеря ми имаше 3 гран при,10 първи награди на национални конкурси 6 за талант-в БГ.../класическа музика/...и как единственото студио,което беше свободно за нея/тогава на 12 год/беше в мазето,с прозорче 50/50см.на нивото на улицата...И как след 1 год тук разбра,че само е свирила...ноти...за да представи някое светило от академията на поредния конкурс ...и каква широка музикална култура има сега-откъде ли с тез простаци тук-...
Извинявайте за този постинг,рядко се намесвам,ама този път не мога да подмина поредното високомерно отношение на някой с големи претенции,решил,че не той,а нещо друго е причината за подвитата му опашка.
...и аз си мисля...как дъщеря ми имаше 3 гран при,10 първи награди на национални конкурси 6 за талант-в БГ.../класическа музика/...и как единственото студио,което беше свободно за нея/тогава на 12 год/беше в мазето,с прозорче 50/50см.на нивото на улицата...И как след 1 год тук разбра,че само е свирила...ноти...за да представи някое светило от академията на поредния конкурс ...и каква широка музикална култура има сега-откъде ли с тез простаци тук-...
Извинявайте за този постинг,рядко се намесвам,ама този път не мога да подмина поредното високомерно отношение на някой с големи претенции,решил,че не той,а нещо друго е причината за подвитата му опашка.
ами аз се накефих на канадската действителност ,че трябва да изплащаш кола и къща, при положение че в България инжИнера ги получава или като подарък, или кеш eн кери с няколко месечни заплати.
Как изобщо може нормален човек да твърди че това е сериозна причина да напуснеш някоя държава.Не съм гледал предаването, но съм сигурен че е било пълна тъпотия...добре че пак не е изтъкнал че канадците са тъпи защото не знаят къде е България, защото и това съм го чувал, или че американците са много мързеливи/това от един приятел преди доста години/ защото в магазина дори хляба им бил нарязан, защото тях ги мързяло.
Как изобщо може нормален човек да твърди че това е сериозна причина да напуснеш някоя държава.Не съм гледал предаването, но съм сигурен че е било пълна тъпотия...добре че пак не е изтъкнал че канадците са тъпи защото не знаят къде е България, защото и това съм го чувал, или че американците са много мързеливи/това от един приятел преди доста години/ защото в магазина дори хляба им бил нарязан, защото тях ги мързяло.
...мразя мастика без айрян...
- Lub0
- Обратна връзка:
Абе мани ги тия Моцарт и Бтховен зели там по една гадулка и си мислят,че и на концерти щем им ходиме, щом нямат някоя кака Кичка да заподскача полу-гола да ми напълни душата и културата...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
-
- Обратна връзка:
ей това е Бетовен:xoflow написа:nyama li nyakoy pone da obyasni koi sa Mozart i Betonen (kak se kavashe tozi s B-to). Ne mi izlezhdat balgarski imena.
http://www.imdb.com/title/tt0103786/
за Моцарт.... не е от форума

Каква е отрицателната смислова натовареност на думата мангали: общност от хора с много ниско равнище на културно развитие, ниска образованост, с липса на трудови навици, тотална неспособност и нежелание за интеграция в обществото, с чести прояви на антисоциално поведение или с една дума представляващи тежко бреме за държавата.ovni написа:В Канада мангалите са %-но доста повече. Тук децата имат невероатния шанс да учат в едно училище с мангали, да си играят в един парк с мангалчетата и даже да се къпят е един и същи басейн с малгалчетата. Това е реалността и място за расизъм няма. О Кебек и братята араби фигурират активно в реалната действителност защото те са основните действащи лица в ползването на табарнашкия език.estoyanova написа:Ами нека тук да се запознае с мангалската действителност и пак ще си бие камшика обратно!
Не става дума за етнически или расови различия. Така че паралели между тукашните мангали и някои общности в Канада са неуместни, защото на въпросните общности едва ли могат да се припишат характеристиките, изброени по-горе.
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Ей, хора! В Монтреал не се издържа вече!!! Тука не знаят кой е Азис!!!
А Моцарт е името на моя котарак! Бетовен е едно куче - вчера гледах филма - страхотен сладур!
Иначе кво друго за културата тук...
Бях на концерт с Пласидо Доминго...
Билета за Лучано Павароти го върнах, поради отмяна на спектакъла...
С две думи - майка плаче!
А Моцарт е името на моя котарак! Бетовен е едно куче - вчера гледах филма - страхотен сладур!
Иначе кво друго за културата тук...
Бях на концерт с Пласидо Доминго...
Билета за Лучано Павароти го върнах, поради отмяна на спектакъла...
С две думи - майка плаче!
Представителна извадка тип "паплач"

Kade vidq mangali v Canada be brat4ed?ovni написа:В Канада мангалите са %-но доста повече. Тук децата имат невероатния шанс да учат в едно училище с мангали, да си играят в един парк с мангалчетата и даже да се къпят е един и същи басейн с малгалчетата. Това е реалността и място за расизъм няма. О Кебек и братята араби фигурират активно в реалната действителност защото те са основните действащи лица в ползването на табарнашкия език.estoyanova написа:Ами нека тук да се запознае с мангалската действителност и пак ще си бие камшика обратно!
Az jiveq tuka 16 godini i sym vijdal mangali okolo 10 pyti, ti kade gi vidq i kak razbra 4e sa mangali?

таз класическа мзика много я обичат в нашето училище...... леле колко симфонии са качили на телефоните си децатаsome написа:Abe manete ia taia Kanada be, drugo si e BG, tam specialna televizia ima za Bethoven i Motzart - "Planet TV"

за моцарт е ясно към 41, а за бетховен..... е, скромно, Само 9.... и една недовършена....., ама предстои кавъри..... шамара се кани да я дирижира...
"три в едно" неочаквано тъпа комбинация