алианс франсез варна

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
нови мераклии
Обратна връзка:

алианс франсез варна

Мнение от нови мераклии »

уважаеми съфорумци, от дълго време следя мненията и изказванията в този форум и дойде ред и аз да попитам нещо, тъй като считам, че информацията тук е много полезна. На кратко ние сме нови мераклии за емиграция в Квебек, но за съжаление имаме проблеми с френския - и аз и съпруга ми. Решили сме да започнем курс към алианс франсез варна, като на нашата група, която ще започне декември месец на ниво начинаещ преподавател е г-жа Щъркова. Някой да има впечателние от нея? Моля Ви дайте и някакви координати на някой частен учител във Варна. Благодаря на всички.
vanio

Pawlowa

Мнение от vanio »

Za gospoja Щъркова nishto ne moga da kaja, no az izkarah 1 i 2-ro niwo pri gospoja Pawlowa i imam prekrasni wpechatleniq ot neia i nachina i na prepodawane. Goreshto ia preporychwam na tezi, koito jelaiat da uchat w Aliance Fr.
vanio
Аватар
toro40
Обратна връзка:

Мнение от toro40 »

Аз пък въобще не съм доволен от Алианс Франсез и точно от Г-жа Павлова, за да учиш там трябва да имаш основа иначе няма да стане. Стаичките са страхотно малки, не можеш нормално дори записки да водиш, без климатик, с някакви калорифери, лятото не се отваря защото нищо не се чува от шума на колите отвънка, можеш да се задушиш. Винаги съм се пребирал изциден като лимон, и намразих и езика. Добре че почнах после при една бивша преподавателка от алианса Г-жа Антоанета Гранитска, която е разработила системата много добре и ти преподава граматиката и всичко необходимо както трябва. А накрая плащаш и пари да ти напишат - точно едно изречение: "присъствал на курс в алианс франсе 130 ч", нито пише от кога до кога нищо, всичко е за пари, и поне Павлова хич не и пука дали си усвоил или не си, пере си материала и като питаш нещо те кара да се почувстваш неудобно че си питал. Хич не се хващай, губене на време. Най-добре е да си намериш преподавател(ка) - запозната ц това за какво ти е френския и да се готвите съсредоточено върху интервюто, която ще ти предаде нужната граматика и лексика и ще те научи да слушаш и говориш на френски. Само ще ти кажа че след 60 ч в Алианса, четях и никой(г-жа Павлова), не ми е правила забележка че не чета правилно.
Тоз мит че ще научиш френския и че най-добре е в Алианс Варна, забрави. Всички добри преподавателки които са били в алианса ги няма. Има и една страшно неприятна Директорка, която ако я накараш да ти напише както трябва Референцията, все едно и бъркаш незнам-къде, въпреки че си си платил, за тъпото изречение което ти го пльоскат на формат А4 и се чудиш майтап ли си правят или какво.
И още, ако в момента работиш и ходиш е почти невъзможно да научиш нещо.

НО ЗА НАС АЛИАНСА НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

ЩЕ НАМРАЗИТЕ ФРЕНСКИЯ, ЩЕ ЗАУЧИТЕ НЕ КАКТО ТРЯБВА НЕЩАТА, ПОСЛЕ СЕ УСЛОЖНЯВА ВСИЧКО

Акодойдете на сбирките които правим още много ще ти "похваля" Алиансчето, късмет в процедурата.

Дано да вземеш правилното решение за вас!!!!
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
нови мераклии
Обратна връзка:

а кога ще бъде следващата сбирка във Варна? Този път вече наистина няма да я пропуснем с мъжа ми.
Аватар
toro40
Обратна връзка:

Мнение от toro40 »

Не тази неделя, а следващата и от там нататък, през неделя!!!!

Елате точно на време, че по-късно много ни идва бирата и почваме танците :wink: :wink: :wink: :wink:
22.02.2010 - Баркодове
=======
Варна
vanio

Мнение от vanio »

az niamah nikakwa osnowa, biah deklariral poiznania po frenski 8/7 i blagodarenie na gospoja Pawlowa imam uspeh na interwiuto
vanio
Svilko
Обратна връзка:

Мнение от Svilko »

И ние минахме успешно преди 2 години благодарение на г-жа Павлова. Доволни сме и мога да кажа само хубави неща за нея.
Аватар
toro40
Обратна връзка:

Мнение от toro40 »

**** NO COMMENT ****

ВСЕКИ САМ ВЗИМА РЕШЕНИЕ, НО АКО СЕ ЗАПИСВАТЕ В АЛИАНСА ИСКАЙТЕ ДА СИ ПЛАТИТЕ ТАКСАТА НА ЧАСТИ, ЧЕ АКО ТОЛКОВА ВИ "ХАРЕСА" ДА ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТРЕАГИРАТЕ СВОЕВРЕМЕННО.
22.02.2010 - Баркодове
=======
Варна
нови мераклии
Обратна връзка:

така смятаме да направим, а пък ще видим тази г-жа Щъркова, никой не каза нищо за нея, явно е нова, ако е добра сигурно ще продължим. към вики и светльо: може ли да ми дадете координати на частната Ви учителка, ако разбира се все още преподава, защото освен алианса, ни се иска да минем допълнителни часове с частен учител. Това няма да стане веднага, тъй като ние наистина си нямаме никакво понятие от езика. Надяваме се курса да ни помогне да изградим някаква основа която да развием в последствие.
Заключено