Изникна въпрос:
Трябва ли с първите документи до Виена да се изпращат копия на личните карти и паспортите (кои страници на паспортите)?
Копия на лични карти и паспорти ?
Копия на лични карти и паспорти ?
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Re: Копия на лични карти и паспорти ?
Само идентификационната страница на паспорта.dog написа:Изникна въпрос:
Трябва ли с първите документи до Виена да се изпращат копия на личните карти и паспортите (кои страници на паспортите)?
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
аз точно тях не ги заверявах, на интервюто ги гледат оригиналите..canat написа:a kopiata na pasportite triabva li da badat notarialno zavereni?
един съвет: събери каквото имаш там за нот. заверка и занеси всичкото накуп при нотариуса и се пазари..на мен ми намали цената почти на половина
а някои хора никакви копия не бяха заверявали и пак си минаха интервюто

I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Канат,
Няма нужда да се харчат излишни пари за нотариални заверки. Много хора потвърдиха че са минали само с преводите което е съвсем нормално.
По наше време много хора даваха луди пари да си легализират документите което в последствие се оказа безсмислено. Същото се случва и с нотариалните заверки сега.
На интервюто ще трябва да покажеш оригиналите.
Няма нужда да се харчат излишни пари за нотариални заверки. Много хора потвърдиха че са минали само с преводите което е съвсем нормално.
По наше време много хора даваха луди пари да си легализират документите което в последствие се оказа безсмислено. Същото се случва и с нотариалните заверки сега.
На интервюто ще трябва да покажеш оригиналите.
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Питай и ще ти се каже
Старото куче