Не зная дали е побликуван до сега този линк, но си струва да го споделя http://en.wikipedia.org/wiki/Quebec
Знам че не съм открила Америка, но може да е от полза на някой-тук има всичко за Квебек на бъл. и на френски. Преписвайте и учете кой каквото иска на воля.
Ако го е нямало до сега ще помоля модераторите да го сложат в линковете.
А ако го е имало, извинявам се за невежеството Просто махнете темата
Нищо лошо няма в това че си го пуснал, дори да се повтаря, много хора не знаят за уики-то, само да вметна че тя е опен-сорс, и да внимават какво четат, защото всеки има право да редактира там
Ето един болен от "емигрантски синдром" мозък, как е "окепазил" труда на много хора и хубавата идея за безплатна достоверна информация в уикипедията:
dog написа:alkaponbg,
Всичко написано в Уикипедията за Квебек е 100% вярно. Кратко и ясно.
Не става въпрос за мнението на този или онзи, всеки има право на това...Ти това ли би посъветвал някой да каже за Икономика и Култура на Квебек на интервюто? Ако си се явявал интересно ми е дали така си го обяснил и ти?
Просто човека иска помощ, а не да слуша глупости, това може да си го прави и вечер като седне на масата, нали все от политика и икономика разбираме ние Българите.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
alkaponbg написа:Ето един болен от "емигрантски синдром" мозък, как е "окепазил" труда на много хора и хубавата идея за безплатна достоверна информация в уикипедията:
...
ПС.
А сега видях че и същия "мозък" е творил и в раздел култура
65.95.37.207 - да се познае ако може
С пожелание мозъкът ти да остане незасегнат от "емигрантския синдром"
"Искай и ще ти се даде"
Питай и ще ти се каже
Старото куче
Наистина някой се ебавал в уикипедиа. Аз изтрих това за раздел "Култура".
Ако някой не е несъгласен с нещо просто може да го промени и да се аргументира.
becks написа:Наистина някой се ебавал в уикипедиа. Аз изтрих това за раздел "Култура".
Ако някой не е несъгласен с нещо просто може да го промени и да се аргументира.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано