Какво е това федерално интервю в Букурещ
Какво е това федерално интервю в Букурещ
Найколко пъти вече чета в форума за някакво федерално интевю в Букурещ каква е тази глупост, знае ли някой?
Re: Какво е това федерално интервю в Букурещ
Това според мен е интервюто по федералната процедура. Човек може да действа по двете процедури. Това, което не е забранено...LyuboK написа:Найколко пъти вече чета в форума за някакво федерално интевю в Букурещ каква е тази глупост, знае ли някой?
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Re: Какво е това федерално интервю в Букурещ
По сега действащата Федерална процедура интервюта вече няма - кандидатства се само по документи и на тяхна база се взима решение.Milenka написа:Това според мен е интервюто по федералната процедура. Човек може да действа по двете процедури. Това, което не е забранено...LyuboK написа:Найколко пъти вече чета в форума за някакво федерално интевю в Букурещ каква е тази глупост, знае ли някой?
При определени обстоятелства обаче кандидат-имигрант може да бъде извикан на допълнително интервю от федералния офис - например ако досегашната му работата е била свързана с армията или полицията. Така че при определено стечение на обстоятелствата дори кандидат по квебекската процедура може да бъде викнат на допълнително интервю в Букурещ. Такива случаи са рядки, но все пак се случват.
Що се отнася до кандидастването по две имиграционни процедури едновременно - по-рано не можеше, но предвид че бяха правени разни промени не съм сигурен как точно стоят нещата в момента, а не ми се рови из официалния сайт. Мисля обаче че това е нещо което трябва да се провери по-внимателно.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- ndimitrov73
Сигурност!!!
Това интервю се прави след медицинските, ако има нужда. С това интервю проверяват дали можеш да застрашиш националната сигурност на Канада.
Наистина викан полицай и военни(и бивши такива). Разпитват ги за дейноста която изпълняват на определената длъжност. Ако се убедят, че всичко е ОК направо им дават визи на място.
Помня във форума бяха извикали една жена която беше женена за арабин мисля. Тя беше се шашнала коя е причината за това интервю. Отговора,беше, че това е мъжа й. Да не се шашкат. Каква беше развръзката не разбрах. Така, че това е причината националната сигурност на Канада.
Късмет

Наистина викан полицай и военни(и бивши такива). Разпитват ги за дейноста която изпълняват на определената длъжност. Ако се убедят, че всичко е ОК направо им дават визи на място.
Помня във форума бяха извикали една жена която беше женена за арабин мисля. Тя беше се шашнала коя е причината за това интервю. Отговора,беше, че това е мъжа й. Да не се шашкат. Каква беше развръзката не разбрах. Така, че това е причината националната сигурност на Канада.
Късмет

"Всички знаят, че нещо е невъзможно, един не знае и го прави"
A. Айнщайн
A. Айнщайн
За федералното интервю
Ние с жена ми кандидатствахме по процедурата за Квебек.Минахме успешно интервюто юни 2005.Медицинските ни бяха готови с ОК на 25.12.2005 и след това се започна...По принцип одобриха жена ми като главен апликант.Извикаха ни на интервю/федерално/ в Букурещ на 06.02 2006, като преди това поискаха да представиме съртификат от RCMP/до колкото разбрах това е някакъв род тяхна полиция/ за чисто досие в Канада/ аз съм живял в Монтреал 90-91г и съм кандитатствал за статут на refuge и след като такъв ми е бил отказан,аз се прибрах в Б-я/. По късно 1998 г. бчхме на гости на брат ми който също живее в Монтреал и там се роди дъщеря ни, кочто е канадска поданичка. На въпросното интервю с жена ми поговориха около 5 мин., а мен ме въртяха на ръжена около два часа и ме питаха преди всичко за работата ми/ аз съм обявил че съм масажист на нащите състезатели по спортна стрелба Мария Гроздева, Весела Лечева и Таню Киряков-имам референции от тях/ и след това си говорихме за периода в който съм бил в Канада, т.е. преди 14 години. Не съм нито военен, нито полицай нито нищо от онова което би "застрашило държавната сигурност/. След интервюто се разделихме с усмивки и интервюиращият офицер ни каза че отнема поне 6 месеца за въпросният съртификат, но ето че минаха вече 11 мвсеца и нищо.Два пъти им писахме и отговорът е един и същ-текче проверка и щом свърши щели да се свържат с нас. Егати проверките, егати конспирациите, ако знаеха че сме съвсем обикновенни хора борещи се единственно за по добро място под слънцето...Вече ни м инават и мисли да се откажеме- седиме и се чудиме по цял ден на къде да захванеме...Така че с една дума - не се касае само за военни. полицаи и такива подобни, а ето ние нямаме нищо общо с тези професии- явно си е тяхно право ако решат да проведат и такова интервю...
-
- Обратна връзка:
vseki moje da popadne tam
Moje da izvikat vseki ,no dokolkoto znam vikat hora s profesi voeni i policia i razni slujbi i govoriat dopalnitelno s tiah i hic ne e ala beala a si e sriozna rabota. Nasi poznaiti biah hodili