Мога ли да иэтегля потребителски кредит ?
Мога ли да иэтегля потребителски кредит ?
За да покажа референция мога ли да изтегля банков кредит?Ще ме допуснат ли да емигрирам ? Сигурно питането ми ви се струва смешноно моля отговорете ми. Благодаря предварително.
- Kan_Tangra
Мисля, че е нарушение все пак.
Не съм сигурен дали някъде не те караха да декларираш, че нямаш заеми. Или поне е въпрос от интервюто. Имай готов отговор за това.
Не съм сигурен дали някъде не те караха да декларираш, че нямаш заеми. Или поне е въпрос от интервюто. Имай готов отговор за това.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Powered by bateto
пак не подготвен се изказваш приятелю, точно коя точка нарушава?Kan_Tangra написа:Мисля, че е нарушение все пак.
никъде не те карат да го декларираш. Не мога да разбера какво пречи да имаш заем и да се явиш на интервюто. Спокойно може да го декларираш и така да е. Човек има 1г. до заминаване, даже и повече в някои случаи, време достатъчно да си върне заема, ако има такъв.Kan_Tangra написа: Не съм сигурен дали някъде не те караха да декларираш, че нямаш заеми. Или поне е въпрос от интервюто. Имай готов отговор за това.
Не се заяждам!
Ако толкова държиш си изтегли заема, или овърдрафта на дебитната карта или най-добре вземи от приятели, роднини и тн заем за два-три дни. Но искам да ти кажа, че до момента на никой не са искали банкова референция, а направо подписваш договора.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
Вече и ние доста се объркахме
Много ви моля някой, който е наистина сигурен и запознат с това да каже: ТРЯБВА ЛИ или НЕ да се пуска с първите документи за Виена банкова референция или само се потписва договора за финансова независимост. В момента имаме само половината от парите. Може ли така да пуснем документите или трябва да търсим на заем. И още един въпрос, ако може без референция да се подадат документите ще получим ли точката за финансова независимост.

и аз съм в грешка, за което се извинявам. горният постинг остава в сила, но се отнася за интервюто
а за документите за Виена се изисква и банкова референция и подписан договор, линк за който ще намерите в постинга на Хелена в долната тема
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=#239664
а за документите за Виена се изисква и банкова референция и подписан договор, линк за който ще намерите в постинга на Хелена в долната тема
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... ht=#239664
Последно промяна от Milenka на Вто Ное 21, 2006 1:17 pm, променено общо 1 път.
аз също моля за извинение, да трябва банковадекларация или имот с пазарна оценка, коятпо се прави от агенция за недвижими имоти:
атоп линка:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... vienne.pdf
атоп линка:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.c ... vienne.pdf
Що да е нарушение?Kan_Tangra написа:Мисля, че е нарушение все пак.

Нарушение ли ще е ако взема от батко, кака, вуйчо, стринка по някой и друг лев, вкарам ги в банката да пренощуват и на другия ден си извадя удостоверение, че парите са си мои....няма да е нарушение...
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
на линка, който е дал никито, пише на 2 стр.: други докс, които трябва да са приложени към молбата..ividani написа:Здравейте пак! Простете моето невежество, но ще ви запитам още нещоАко половината от парите са в банкова сметка, може ли останалата половина да се докаже чрез оценка на земеделска земя? Т. е. може ли да се представи едновременно и банкова референция, и оценка на имот?
и на точка 5
доказателства за финансовото ви състояние: съответен финансов документ (демек референцията) И/ИЛИ името на имота със съответната оценка извършена от оторизирано за това лице за всички - съпруг или спътник в живота, където е приложимо.
малко ми е кофти френския, но това отговаря на въпроса ти
-
Вкарваш сумата в банката, попълваш молба да ти извадят удостоверение, за което плащаш сумата от 15 лева и на следващия ден си готова. Ако си откриваш и сметка прибавяш още едно левче.Stamenkova написа:Iskam da popitam kogato parite sa v smetkata sled kolko vreme 6te mogat ot bankata da mi izkarat udostowerenie/referencia i kolko struva uslugata (orientirowa4ni)????
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
- Kan_Tangra
Аха, ето каква била работата, за това миленка толкова много знае. Сега ако се окаже, че е и от Бургас ...nikito написа:ало, без скромности моля, бивш кадър на математическата гимназия... ти вече си половин преводач,Milenka написа:малко ми е кофти френския, но това отговаря на въпроса ти![]()
ама много ми стана смешно, Емил научил бъдеще преди седмица, хахахаха
Те всичките от Бургас много знаят, а тия от математическата да не говорим.

бтв. като дойдете, обадете се. Кой набор сте ?
pumpy написа: