Сапруга ми получи покана от брат си в Торонто /за гостуване/.Първо му отказаха виза.Той подаде отново документите ,сега го викат на интервю.Ниакои знаели в какво се състои интервюто.Той просто иска да му гостува 3 седмици,а те искат док.на фирмата на съпруга ми.
НИАКОИ ЗНАЕ ЛИ КАКВО Е ТОВА ИНТЕРВЮ?
Моля за савет?
Re: Моля за савет?
Haide be hora nikoi li ne e hodil ili cuval za tezi interviuta?katitsa написа:Сапруга ми получи покана от брат си в Торонто /за гостуване/.Първо му отказаха виза.Той подаде отново документите ,сега го викат на интервю.Ниакои знаели в какво се състои интервюто.Той просто иска да му гостува 3 седмици,а те искат док.на фирмата на съпруга ми.
Е, на самото интервю не съм присъствала, но бях отвън и общувах с доста хора, които чакаха за такова интервю в посолството. На млади хора по принцип трудно дават виза. И двата пъти когато бях в посолството никой от младите не получи виза. Но пък и много зле си бяха подготвили документите. Не бяха събрани всички, не бяха преведени, а едно нотариално за имоти от реституция дори и на български не се четеше.
Целта е да се докаже максимално че прекалено много неща те задържат в България (собствен бизнес, имоти, задлжения към болни родители, семейство, деца, трудов договор към фирма и т.н....) Всичко което може да покаже връзки с България, които не се рушат току-така е добре дошло. Целта е да докажеш, че по никакъв начин не ти е и минавало през ум да оставаш в Канада. Ако е бил случайно на гости в чужбина и се е върнал навреме, това също е показателно че може да му се има доверие.
Целта е да се докаже максимално че прекалено много неща те задържат в България (собствен бизнес, имоти, задлжения към болни родители, семейство, деца, трудов договор към фирма и т.н....) Всичко което може да покаже връзки с България, които не се рушат току-така е добре дошло. Целта е да докажеш, че по никакъв начин не ти е и минавало през ум да оставаш в Канада. Ако е бил случайно на гости в чужбина и се е върнал навреме, това също е показателно че може да му се има доверие.
Re: Моля за савет?
blagodaria na vsicki!katitsa написа:Haide be hora nikoi li ne e hodil ili cuval za tezi interviuta?katitsa написа:Сапруга ми получи покана от брат си в Торонто /за гостуване/.Първо му отказаха виза.Той подаде отново документите ,сега го викат на интервю.Ниакои знаели в какво се състои интервюто.Той просто иска да му гостува 3 седмици,а те искат док.на фирмата на съпруга ми.