Здравейте,искам да ви попитам ако може някой да ми препоръча хотее в торонто, че с мъжа ми сме решили да го посетим за около 10-ина дена.Това,което намерих добро като оферта от Лондон-Торонто е на AIr Трансат.Ако някой е пътувал от Лон преди и е запознат, ще буда благодарна на повече инфо
а целата на пътуването:тий като имаме намерение да се местим там да живеем искаме да поогледаме,макар ,че надали за 10 дена можем да придобием представа... всякаква информация ще ми бъде от полза
BOND PLACE HOTEL,TORONTO apr2007
Days Hotel And Conference Centre
Best Western Primrose Downtown
Comfort Suites City Center
Comfort Hotel Downtown Toronto
Бонд също не е лош избор, сносни цени, в центъра ...
Best Western Primrose Downtown
Comfort Suites City Center
Comfort Hotel Downtown Toronto
Бонд също не е лош избор, сносни цени, в центъра ...
Последно промяна от anxeli на Съб Ное 18, 2006 1:40 pm, променено общо 1 път.
Циганите - на Сатурн !
Re: BOND PLACE HOTEL,TORONTO apr2007
За Ер Трансат нямам добро мнение откакто стана оня беля със самолета им над Антлантика, но това не значи че на всичките им самолети горивото неочаквано свършва по време на полет.pepcho написа:Здравейте,искам да ви попитам ако може някой да ми препоръча хотее в торонто, че с мъжа ми сме решили да го посетим за около 10-ина дена.Това,което намерих добро като оферта от Лондон-Торонто е на AIr Трансат.Ако някой е пътувал от Лон преди и е запознат, ще буда благодарна на повече инфо
а целата на пътуването:тий като имаме намерение да се местим там да живеем искаме да поогледаме,макар ,че надали за 10 дена можем да придобием представа... всякаква информация ще ми бъде от полза
За хотели - зависи за каква цена говорим, виж долния списък дали ще ти свърши работа
http://www.redtoronto.com/Hotels/catego ... etSelect=2
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
blagodarnosti
благодарности на анхили и коко що с отнася до авиокомпанията, честно казано аз все си мисля че чарттерните са по изгодни, но може да се наложи да боокирам с air canada или някоя друга редовна линия,ако имате препоръки с удоволствие ще ги прегледам още веднъж мерси, не съм очаквала отлкова бърз отоговор честно казано,което само ме радва наиситна
-
Re: blagodarnosti
В момента няма никакво значение с коя компания ще пътувате. Скоро търсих полети от Торонто за UK и установих, че компаниите, които по принцип ползваме (Zoom; Airtransat; AirCanada; British Airways), предлагат полети Торонто - Лондон и обратно за около 1,200$ за двама (при нас е дете и възрастен, но цените са идентични) за 2 седмици. Разликите са +/- $50. По принцип, моите роднини от UK са най-доволни от сайтовете на canadianaffairs & Thomas Cook. Не си спомням точните адреси, но с гугъл излизат сайтовете им и там може да се търсят полети, които понякога са изкл. евтини! Относно престоя в Торонто, зная от приятелка, че близо до централната автогара (в самия център на града) има условия за преспиване при доста прилични цени, но не съм сигурна дали не става въпрос само за лятото (т.е. за студентски общежития). Тук се е коментирало и преди и бяха давани адреси на подобни места; потърсете из темите.pepcho написа:благодарности на анхили и коко що с отнася до авиокомпанията, честно казано аз все си мисля че чарттерните са по изгодни, но може да се наложи да боокирам с air canada или някоя друга редовна линия,ако имате препоръки с удоволствие ще ги прегледам още веднъж мерси, не съм очаквала отлкова бърз отоговор честно казано,което само ме радва наиситна
мисля че това е мястото, за което ми спомена по-горе /намерих предишният постинг/,аз обаче се чудя и за трансфер от airport до хотел-а, че най-вероятно няма да е package holiday и аз ще трябва да си организирам всичко, ако имате идея за цена или фирма, а може би трябва с хотела да се уговори???
http://www.89chestnut.com/accommodation/index.html
http://www.89chestnut.com/accommodation/index.html