Някой може ли да ми помогне как да си напиша кратко мотивационно писмо на френски.
Трябва до обяд да го напиша, нямам дори речници.
Сега ще дръпна някой, но...моля, ако някой вече е писал такова да ми подскаже малко поне
Аз(първи абзац): Защо ви интересува тази работа, от къде сте научили за нея, каква квалификация притежавате(не повтаряйте информацията от автобиографията, а я разширете).
Вие(втори абзац): Кои аспекти от новата работа поставят предизвикателства към вас и с какво ще допринесете за нея.
Ние(трети абзац): Заедно ще работим добре и затова би следвало да ми дадете работата.
Аз(първи абзац): Защо ви интересува тази работа, от къде сте научили за нея, каква квалификация притежавате(не повтаряйте информацията от автобиографията, а я разширете).
Вие(втори абзац): Кои аспекти от новата работа поставят предизвикателства към вас и с какво ще допринесете за нея.
Ние(трети абзац): Заедно ще работим добре и затова би следвало да ми дадете работата.
С уважение, Име
Дата
Приложение : Автобиография
Prevejdaneto ne e udachno.Po-dobre nameri primeri i se opitai da go napishesh napravo na frenski.