Za klimata v kanadskite provincii.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Boris

Ama ne doide..

Мнение от Boris »

bateto написа:Кримон с теб винаги сме водили ;културен диалог; та в този смисъл аз съм човека който си бе задал въпроса който ти постави ,а именно :
-Какво става на место където хората само бачкат?
За да ти задоволя любопитството;културно; ти отговарям.
-Понеже въпросът който те вълнува ме вълнуваше и мен и това лято предприех една екскурзия до Западните Покрайнини в търсене на отговорът му и с голямо учудване установих ,че хората които само бачкат са си построили Калгари и Едмонтон,два града с прекалено много търговски центрове/казано по американски молове/ на глава от населението за да посрешнат естественните си нужди/кой както иска така да го разбира/ и да се разсеят от цикъла от бараката на тръстиката. :D
Ama ne doide v Calgary da te razveda da vidish kvo praviat mesrtnite i priijdashtite tabarnaci prez svobodnoto vreme :)
Never give up !
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

abe за климата е темата бре, хора! Я вижте скъпите съфорумци от Б.Ц. как нямат вода да пият от тези порои, само Гика се държи... :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

sasho71 написа:abe за климата е темата бре, хора! Я вижте скъпите съфорумци от Б.Ц. как нямат вода да пият от тези порои, само Гика се държи... :D
За другите не знам, но на Гийка вода за пиене не му трябва - той си дъни биричка. ;) :lol: :beer: :beer:
Stoni

Мнение от Stoni »

Де бе Гика, с океанска вода ли е прайте там 8)
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

Stoni написа:Де бе Гика, с океанска вода ли е прайте там 8)
Стони, не знам дали си забелязал, но аз консумирам само европейска бира. ;) :lol: :beer: :beer:
Stoni

Мнение от Stoni »

:D :D :D
Снощи Гика, разбихме една такава европейска фабрика, за етикети 8)
Мамата си трака, кат наближи края на света :wink: :beer: :beer: :beer:
Заключено