Сбъркани имена на 5 годишно дете
Сбъркани имена на 5 годишно дете
Здравейте, аз и съпругът ми успешно минахме интервюто на 30.10. и в момента сме на вълна документи за Букурещ. За съжаление току що открихме че при попълването на сертификатите ни са сбъркали имената на синът ни (5г.). Обадих се в консулството в София но от там ми казаха че трябва да разговарям с мадам Орне за нов сертификат. Но тя вече не е в София. Вчера изпратих и имейл до Букурещ със същия въпрос, но получих отговор че трябва да се свържа с мисията във Виена. Опитах и там дори днес разговаряхме с тях но ни беше казано да изпратим нов имейл и те ще ни отговорят. Дори им спелувахме имейла за да се убедим дали е правилен. Така че след 2 имейла никакъв отговор. Има ли си някой на идея дали са толкова мудни наистина в Виена? Ако някой има идея помогнете! Благодаря предварително
-
- Обратна връзка:
трябва да получите сертификат с верни имена от Виена
аз съм комуникирала на времето с тях и бяха по бързи от букурещ
търпение но може да ги търсиш колкото често прецениш че е удобно
иначе предполагам че никои не ви отговаря тука във форума щот правите точно тва каквото трябва
успех
аз съм комуникирала на времето с тях и бяха по бързи от букурещ
търпение но може да ги търсиш колкото често прецениш че е удобно
иначе предполагам че никои не ви отговаря тука във форума щот правите точно тва каквото трябва
успех
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
L. Pasteur, 1854