BG NOMER - тънкости

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Mark

BG NOMER - тънкости

Мнение от Mark »

1. Цената за хората, които ви се обаждат е :

Колко плащат близките ми когато ме търсят?

При градско обаждане от номер на БТК към БГ номер за Вашите приятели и роднини в България ще важи тарифата на БТК за „Селищни разговори към други фиксирани оператори”, а именно:
Вид разговор Стандартен план Минимум план Ограничен план
Селищни разговори към други фиксирани оператори Първоначална цена 13.2 ст. - -
Силен трафик 3.6 ст./мин 21.6 ст./мин 26.4 ст./мин
Слаб трафик 3.2 ст./мин 18 ст./мин 22.8 ст./мин

Цените са с ДДС.

т. цената за тези, които ви набират от мрежата на БТК е първоначална такса 13,2 ст + 4 до 20 ст на минута (според плана им с БТК)

2. След като заплатите с кредитната си карта, след изтичане на промоционалния период картата ви се таксува автоматично за следващия период.

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Boris

Re: BG NOMER - тънкости

Мнение от Boris »

Mark написа:1. Цената за хората, които ви се обаждат е :

При градско обаждане от номер на БТК към БГ номер за Вашите приятели и роднини в България ще важи тарифата на БТК за „Селищни разговори към други фиксирани оператори”, а именно:

Цените са с ДДС.

т. цената за тези, които ви набират от мрежата на БТК е първоначална такса 13,2 ст + 4 до 20 ст на минута (според плана им с БТК)

2. След като заплатите с кредитната си карта, след изтичане на промоционалния период картата ви се таксува автоматично за следващия период.

I kakvo se okazva s BG Nomer, che si e edin poreden Bulgarski NOMER, da chargat nashite blizki deto ni zvaniat.
Sorry da go duhat. Ofertata na Shaw e 1000 min bezplatni vklucheni v abonamantnata taxa plus free in Canada and USA. Tova e oferta ne NOMER ot BG.
Never give up !
Аватар
Mark

Re: BG NOMER - тънкости

Мнение от Mark »

Boris написа:
Mark написа:1. Цената за хората, които ви се обаждат е :

Цените са с ДДС.

I kakvo se okazva s BG Nomer, che si e edin poreden Bulgarski NOMER, da chargat nashite blizki deto ni zvaniat.
Sorry da go duhat. Ofertata na Shaw e 1000 min bezplatni vklucheni v abonamantnata taxa plus free in Canada and USA. Tova e oferta ne NOMER ot BG.

Ofertata ne e lo6a spored men, prosto triabwa da se znajat tankostite i, za6toto da se kaje na blizkite - "6te ti struwa edin gradski razgowor da mi se obadi6 ot BG w CA" e prosto newiarno.

No kato cialo e dobar na4in da imat blizkite kontakt s CA ( za 3 $ za 3 meseca), no cenata ne e to4no kakto se paradira

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Заключено