Problem s popylvaneto na "Renseignements additionnels s

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
riba_mech

Problem s popylvaneto na "Renseignements additionnels s

Мнение от riba_mech »

Скъпи съфорумци,
Отчаяна съм от невъзможността да попълня формуляр "Renseignements additionnels sur la famille". Пробвахме да го попълним по всякакъв начин. Инсталирахме Adobe Acrobat Pro 7-ма версия, използвахме кирилизираната версия от сайта, но нищо не излиза : на мястото, където е името на баща ми на български език постоянно изяжда букви от фамилията, ако изобщо възприеме българския шрифт, някои шрифтове не се визхдат въобще!!! Пробвахме 3 от посочените тук :Safon, Hebar B, Snooper , както и някои други, които ни попаднаха, но нищо не излезе, все така не успяваме да допопълним формуляра.

Моля Ви за съдействие по моя, а убедена съм и на други сериозен бариерен проблем с тези важни, следващи документи. Ако знаете шрифтове, които могат да ми свършат работа, публикувайте ги или напишете линк, към тях, ще ви бъда много благодарна, или някакъв друг начин за попълване на този формуляр!!!
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
Аватар
iv

Мнение от iv »

Аз изобще не се потих с тази кирилици.
Попълних си формуляра БЕЗ имената на кирилица след това през скенера го копирах като черно-бяла фотография запазих го в Корел или Фото Пейнт или друга програма за снимки и през Уорда си го дръпваш и слагаш на нов бал лист като си играеш със контраста и яркоста и курсирите и си пишеш имената на кирилица точно под латинските! Копираш!
на циганина давали царство, а той: А има ли хляб?
Аватар
mice

Мнение от mice »

Iv, страхотна идея!!!
Ние не си играхме толкова.
Ние си написахме пълната информация в документа "Renseignements additionnels sur la famille" на латиница, а имената на кирилица ги написахме на допълнителен лист, на word и го прикачихме кам документа. На допълнителния лист написахем трите имена както на латиница, така и на кирилица, да не кажат после, че не са разбрали :wink:
Важното е инфото да е вярно, според мен не трябва да се задълбава чак толкова.
Пожелавам успех с попълването и не се притеснявай за такива неща, това са бели кахъри.
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Виждам че имате затруднения :wink: :

Изображение

сваляте си това от
тук

инсталирате си програмата, махате на pdf файла защитата и си го мачкате както си искате...
Доказателството е по горе на картинката!
Успех
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
riba_mech

Мнение от riba_mech »

alkaponbg,
А как се маха защитата, може ли да те попитам? Обясни подробно, моля те.:)
DCS - 1-wa chast - 10. 2004
DCS - 2-ra chast - 17.03.2006
Pokana za intervu - 20.07.2006
Uspeshno intervu - 12.10.2006
Pusnati docs kym Bukuresht - 28.11.2006
Barkodowe - 22.02.2007
Medicinski - 16.03.2007
VIZA - 04.06.2007
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Няма нищо сложно, просто си инсталирай програмата. Тя има всичко на всичко 3 бутона "на кръст" зареждаш файла на който искаш да се свали защитата, и задаваш име на новия файл, който програмата ще ти запише където и кажеш на твърдия диск с каквото си искаш име, готов за обработка без никакви защити и забрани.

ПС.
Тъкмо пробвах и "Про" версията на програмата, тя е с повече възможности, само дето като пробвах да сваля защитата на един файл от 2 страници ми каза че за нерегистрирани версии на програмата излиза само 1-вия лист на файла, ама няма проблеми да се регистрира :wink: и си работи перфектно. Не сам проверявал дали НЕ-ПРО версията прави такива "магарии", но щом има работеща ПРО, всичко е наред.
Успех
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
mastika

Мнение от mastika »

Ima i po lesen na4in darpa6 si *Nitro PDF* i za 30 sek. si popalnila formuliara bez zna4enie ot 6rift i t.n. Uspeh :wink:
Заключено