sofiq ili bukoresht?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
peppe

sofiq ili bukoresht?

Мнение от peppe »

Sled kato sa pregledali dokumentite mi sa reshili, che trqbva da se qvq na interviu.Imam dve optsii:da chakam do kraq na mesetsa za interviu v sofiq, ili sa otida po-skoro do Bukoresht? Imate li nqkakva ideq, dali lma razlika v zavisimost ot tova kude me intervuirat, i dali na edno ot dvete mesta shansovete mi sa po-golemi?
Blagodarq vi predvaritelno.
VorGrigorov

Мнение от VorGrigorov »

peppe,

az bih otishal v Sofia. Na bazata na moia opit - rumanskite slujiteli v posolstvoto ne sa priatni hora.
"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

i ne simpatizirat osobeno na bulgari - lichen opit :?
peppe

sofiq!!!

Мнение от peppe »

ami men me pritesnqvashe samo vremeto i oskupqvaneto na bileta mi za canada, no se okaza, che za bukorest shte mi struva 1000 us bileta, taka che...po-dobre po-skup za canada....oshte poveche moje da ne mi dadut viza i samo shte se nabutvam za bukorest..
daite mi kuraj za interviuto i polezni suveti
blagodarq vi mnogo
Аватар
simplyaven
Обратна връзка:

Мнение от simplyaven »

нещо не ми стана ясно за какъв билет за Букурещ говорим сега? :shock: ти сега в Канада ли си? ако не, защо ти е билет и каква връзка има това с местоположението на интервюто??? :shock: а тезата за оскъпяването е съвсем над моите умствени възможности! :? извинявай, обаче ползването на местоименията по правилния начин ще направи постингите ти доста по-лесни за разбиране, а съответно и за получаване на помощ! ако съобщиш и по коя точно програма си на интервю, би било просто чудесно! :roll: все пак за Канада се заминава по доста начини, включително и за федералната част :D
peppe

Мнение от peppe »

v momenta sum v sofiq, i v kraq na mesetsa shte se qvq tuk na interviu.kandidatstvam za posetitelska viza s 2 pokani: lichna i slujebna.
Shte sum vi blagodarna ako mi dadete polezni suveti za interviuto.
Заключено