FEDERALNA PROCEDURA ZA IMIGRACIA V KANADA

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено

INFO DA

Анкетата свършва на Чет Ное 23, 2006 5:49 am

DA
2
100%
DA
0
Няма гласували

Общо гласове: 2
axl rose

FEDERALNA PROCEDURA ZA IMIGRACIA V KANADA

Мнение от axl rose »

ZDRVEITE,BIH ISKAL DA ZAPITAM PO OTNO6ENIE NA FEDERALNATA PROCEDURA ZA IMIGRACIA V KANADA.ZA TAKSITE,DVETE TAKSI LI SE ZAPLA6TAT ILI SAMO TAZI ZA RAZGLEJDANE I AKO IMA UDOBRENIE POSLE DA SE ZAPLA6TA TAKSA ZA POSTOIANNO PREBIVAVANE?POPALVAT SE SAMO NA4ALNIA NABOR OT DOKUMENTI PO UPROSTENATA PROCEDURA I POSLE AKO PRAVILNO SAM RAZBRAL PRI RAZGLEJDANE NA KANDIDATURATA PRI POISKVANE IZPRA6TA6 DR.NABOR DOKUMENTI?KADE SE ZAPLA6TA V KONSULSTVOTO V BUKUREST LI TAKSITE?PO BANKOV PAT LI?TEZI NE6TA GI PI6E V SAIT-A,NO ISKAM DA GI PROVERIA,AKO NIAKOI E ZAPOZNAT.MOJE LI NIAKOI DA MI KAJE KONTAKTITE NA DOBAR POSREDNIK ZA FEDERALNATA PROCEDURA OT VARNA?MERCI!
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

Много ти е объркана анкетата и въпросите, поуточни ги малко. А и щом ги пише в сайта, както сам казваш закакво ти е да проверяваш, дане би някой от форума да има права за писане в официалния сайт??? Ако е така,бързо да се обади да му кажа къде да направи малки корекции :lol:

ПС.
Интересна анкета, ще помисля малко кое от 2-те "ДА" да избера :)
Това да не е реклама на верига магазини за GSM-и или не, май ми напомня на една реклама за кредити.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
Аватар
Doktora

Мнение от Doktora »

Абе Аксел Роуз,аз си мислех че само аз съм изперкал/чинги твърди това/ ама то май не било съвсем така!
И чинги е мръднал ама и ти нещо ме съмняваш?
Док............... :lol:
TROUBLEMAKER
Заключено