Kakvo stava s interviutata?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
anna-maria

Kakvo stava s interviutata?

Мнение от anna-maria »

Do kolkoto si spomniam imashe mnogo hora koito tribva da sa minali interviu, a nikoi nishto ne pishe. Kakvo stava be hora, pishete niama zna4anie kakav e rezultata.
nikito

Мнение от nikito »

новите сесии започват от 13 ноември.
а сега май сме още 8 ноември, хахахаха
anna-maria

Мнение от anna-maria »

Ne govoria za novite sesii a za poslednite interviuta ot starata sesia. Hahahaha
nikito

Мнение от nikito »

anna-maria написа:Ne govoria za novite sesii a za poslednite interviuta ot starata sesia. Hahahaha
ами интервютата приключиха на 3. ноември в 12 часа.
това че няма новини означава че на някои не им се пише.
не е за първи, нито ще бъде за последен път.
Darkblade

Интервю 30.10.2006 при Люсил Орне

Мнение от Darkblade »

Нежната ми половинка мина интервюто при мадам Люсил Орне точно за 30 минути - от влизането с треперещи колене до излизането със сертификат за селекция. Не се наемам да пиша вместо нея, но ще опитам да я убедя да сподели преките си впечатления. Мадам Орне НЕ ГОВОРИ добър английски и задава само и единствено 3 въпроса, така че при нея се защитава лесно високо ниво на английски.
I am here because you broke something!
donykk

Uspeshno intervue

Мнение от donykk »

Zdraveyte na vsichki!
I nie minahme uspeshno intervue-to na 30/10 v 10h. Ne pisah dosega,zashtoto imahme problemi s interneta:)a sme vece 21vek,no vse pak sme v Bulgaria!
Ta nakratko,zashtoto nasheto intervue beshe kratichko-40min.Vleznahme v 10:20h.Az ochakvah Madam Horner da ni posreshtne,a tova stori prevodachkata!S vlizaneto si se pozdravihme na francais( nie prednata sedmica bqhme v Paris da si upraznim frenskiq) i zapochna vednaga s direktnite vaprosi kum sapruga mi, koito e vodeshtiqt pri nas!Na barzo - nie sme semejstvo s edno dete- toj na 31g, az na 28g i dete na 2godini,bez osobeno turseni profesii - az sum economist/marketolog,a toj v sferata na toursim/ hotelierstvo/ restaurantiorstvo!Ta taka, Madam vednaga zapochna da "tormozi" maza mi, koito leko oplitashe frenskiq s anglijskiq,imajki vpredvid,che se beshe zavurnal ot USA samo 3dena predi intervuew-to:).No se postara,de!Zapochna po standartnite si vaprosi po formuliarite-obrazovanie,profesionalna realizacia...malko se poopuna na staza mu 3godini v USA,no uspqhme da i go dokazem nqkaksi. Posle proveri perfektniqt mu English,no nastoq da prodalzim na frenski.Sled tova zadade i 3-4 vaprosa na men kato pridruzavasht. Zadade i standartnite vaprosi za motivation i poznaniq za Quebec.Saprugat mi si glutna ezika ( frenskiqta go ozori),no skalapi 2-3 izrecheniq...no qvno si nabirahme tochkite,zashtoto vapreki,che se poizlozihme na frenskiq...poluchihme cetificates!!!
Ako triabva da obobshta - Madam sledva strikno tochkovata systema za ocenqvane i odobrenie,no po-skoro samoto intervuew e za face-control!
Usmihvajte se i pokazete zelanie za zivot, ambicii i mechti, za koito iskate da se borite,kadeto i da e po sveta!
ge4e

Мнение от ge4e »

И ние също можем да се похвалим с успешно интервю.Бяхме на 30.10 и всичко продължи точно 1 час.Още от вратата Мадам ни посрешна с френски който в първия момент ни звучеше доста странно-имахме чувството че говори на някакъв диалект.Движеше се изцяло по формулярите. В един момент се наложи да се включи и преводачката, но се опитахме да продължим и без нейната помощ.На края започна да изчислява точките и каза че френският ни не бил много добър и щяла да ни сметне точките по новата система.Подписахме новите декларации за парите и си тръгнахме с мисълта че това беше краят за нас.Преводачката ни каза че Мадам щяла да ни даде отговор до 2 седмици.Всико това се случва на 30.10 и най неочаквано на 01.11 по телефона се обадиха да ни кажат че сме приети и ще си получим така жадуваните сертификати по пощата.
И така вече подготвяме документите за Букурещ. Накрая можем само да кажем,че надеждата умира последна.Винаги имайте вяра.Успех на всички на които им предстоят интервюта.
и накрая да благодарим на нашата учителка Женя Узунова от Пловдив - много добър човек и педагог.Препоръчваме я горещо на всички от Пловдивска област.
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Странно, на мен пък ми се стори, че Мадам говори добър английски. За разбирането на френския й също- и аз и съпругата ми нямаме оплаквания. А туризма как разбрахте, че не е търсена професия? Напротив!
Az znam che ti znaesh che az znam :)
engi

Мнение от engi »

Аз много се радвам че някои съфорумници споделят своя опит от интервюто, но дайте малко по подробно защо се включи преводачка, все пак стандартните въпроси по формулярите. Аз не съм ходил на интервю и ми е интересно да знам за какво става дума.
Големи надежди...
mikemastercorp
Обратна връзка:

Мнение от mikemastercorp »

Az znam che ti znaesh che az znam :)
engi

Мнение от engi »

Много благодаря някой знае ли кога ще бъде следващата сесия с интервюта. Имам впредвид след нова година
Големи надежди...
Заключено