Pokana na roditeli
Pokana na roditeli
Zdraveite,
Iskame da pokanim po edin ot roditelite,moia i na myjyt mi po edno i syshto vreme.Mislite li,che shte im dadat vizi ili triabva da kajat ,che shte doidat po razlichno vremem?Myjyt mi shte kani i dvamata.
Merci predvaritelno.
Iskame da pokanim po edin ot roditelite,moia i na myjyt mi po edno i syshto vreme.Mislite li,che shte im dadat vizi ili triabva da kajat ,che shte doidat po razlichno vremem?Myjyt mi shte kani i dvamata.
Merci predvaritelno.
koito go moje,go moje:)
pokana
Ne mislia che ste ima problemi imam poznati koito po edno i sasto vreme pokaniha roditelia ne ediniat i roditeliat na drugiat.
Stiga da imate dohodi , koito da dokajat izdrajkata im.
Stiga da imate dohodi , koito da dokajat izdrajkata im.
Re: Pokana na roditeli
Niama prichini da otkazhat. Dazhe kato pishete povoda osvem tourizum mozhete da slozhite family reunion - tuk sushto si praviat rodovi sreshti, na koito mnogo chesto idvat rodnini ot vsichki kraishta na sveta.elitza написа:Zdraveite,
Merci predvaritelno.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
-
Koi dokumenti i kude stava tova?nadiaK. написа:V dokumentite na maika mi pishe s golemi bukvi ,che tribva da naprvi medicinski i na blankata s novata viza ima i miasto za snimka i priturka za mnenieto na dokt.
moje bi sega redut e drug.Ta nie utre ste ia vodim za medicinski-180$cash:)
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
brenadiaK. написа:V dokumentite na maika mi pishe s golemi bukvi ,che tribva da naprvi medicinski i na blankata s novata viza ima i miasto za snimka i priturka za mnenieto na dokt.
moje bi sega redut e drug.Ta nie utre ste ia vodim za medicinski-180$cash:)

Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Таблица няма. Не е необходимо да си Канадски гражданин, достатъчно е да си permanent resident, но не от 2 дена. Трябва да си се установил - имаш доходи които ти позволяват да издържаш още един човек за известно време.LION написа:Ima li niakakav sait kadeto moge da se razbere za minimalnia doxod neobxodim za da se pokani edin 4obek. Za da napravi6 pokana triabva li da ima6 Can.pasport.