Toronto,Montreal- ne se lajete !!! Go to WEST!
Брей, хълбой, когато тръгвах цените бяха няколко пъти по-ниски- от къде накъде ще купувам панелки за такива суми?Joy ti lolko apartamenta si kupi v Suhata reka za 100 000 sas zaplata kato meditsinska sestra?
Poneze sme goljami kupuvachi na ap. za 100 000 vsichki sme tuk v Canada.
Joy obadi mi se kato si kupis kasta za 2.7 mil. v Canada sas zaplata kato meditsinska sestra.
Az ste ti donesa vino za 1000 dolara butilkata za da imam chesta da go izpiem zaedno v kastata za 2.7 mil.

А милионната къща не ща. Повече от 400 от сърце не ми се късат.Не съм си надвила на масрафа.

Da otgovorq konkretno na vaprosa na VorGrigorov.
Az sam nov imigrant tuk ,nqmam o6te 5 palni godini i sam v sastoqnie da izvadq 20K daun i da si kupq ka6ta za 400K.Zaplatata mi ot 18d. brut ,17d. net na 4as mi pozvolqva da izpla6tam mortidj i vsi4ki razhodi za ka6tata ,kakto i da pokrivam ostanalite si razhodi /izpla6tane na kola ,zastrahovki,qdene ,piene etc./
Malko aritmetika -rabotq po 220 4asa na mesec ,koeto e ravno na 3740d 4ist dohod sled danaci.Mortija i razhodite po tozi imot sled 20K daun e grubo smetnato okolo 2500d.
V momenta sam na minimalna zaplata za bran6a ,pri moe jelanie i poemane na izvestna doza risk moga da zapo4na na 35-40D. na 4as ,kato tavanat za moqta profesiq e 50,no az sam realist i znam ,4e za da go postigna 6te mi otneme nqkolko godini ,a se iziskva i izvestna doza kasmet,zaradi tova priemam minimuma.Pri 35d na 4as 4ista stavka godi6niqt mi dohod 6te e ot porqdaka na 90K.Pri tazi situaciq kato prispadna razhodite si za izdrajka ,za 5-7 god. moga da si zakupq tozi imot za 400K.
Da oba4e ne iskam ,predpo4itam da si postroq/ne da si kupq/ istinska ka6ta na istinskoto mesto za skromnite 100-150K ot koqto kato se sabudq sutrin parvoto ne6to koeto 6te vidq e nos Kaliakra ,a ne nqkoj omirisan giol na Sen Loran i izma4enite fizionomii na kom6iite kaka ti Joy i bate ti Lubo ogazili se da izpla6tat neposilni mortiji samo i samo v giola pred tqh da se razhojdat vodni patki.
Az sam nov imigrant tuk ,nqmam o6te 5 palni godini i sam v sastoqnie da izvadq 20K daun i da si kupq ka6ta za 400K.Zaplatata mi ot 18d. brut ,17d. net na 4as mi pozvolqva da izpla6tam mortidj i vsi4ki razhodi za ka6tata ,kakto i da pokrivam ostanalite si razhodi /izpla6tane na kola ,zastrahovki,qdene ,piene etc./
Malko aritmetika -rabotq po 220 4asa na mesec ,koeto e ravno na 3740d 4ist dohod sled danaci.Mortija i razhodite po tozi imot sled 20K daun e grubo smetnato okolo 2500d.
V momenta sam na minimalna zaplata za bran6a ,pri moe jelanie i poemane na izvestna doza risk moga da zapo4na na 35-40D. na 4as ,kato tavanat za moqta profesiq e 50,no az sam realist i znam ,4e za da go postigna 6te mi otneme nqkolko godini ,a se iziskva i izvestna doza kasmet,zaradi tova priemam minimuma.Pri 35d na 4as 4ista stavka godi6niqt mi dohod 6te e ot porqdaka na 90K.Pri tazi situaciq kato prispadna razhodite si za izdrajka ,za 5-7 god. moga da si zakupq tozi imot za 400K.
Da oba4e ne iskam ,predpo4itam da si postroq/ne da si kupq/ istinska ka6ta na istinskoto mesto za skromnite 100-150K ot koqto kato se sabudq sutrin parvoto ne6to koeto 6te vidq e nos Kaliakra ,a ne nqkoj omirisan giol na Sen Loran i izma4enite fizionomii na kom6iite kaka ti Joy i bate ti Lubo ogazili se da izpla6tat neposilni mortiji samo i samo v giola pred tqh da se razhojdat vodni patki.

- simplyaven
- Обратна връзка:
mi az sam tuk ot 2 meseca, rabotq za 25$ na chas, durzaven sluzitel. chisto na mesec vzimam okolo 2600$. sapruga mi e tuk ot 7 godini, raboti v sushtoto ministerstvo, no 1 nivo po-nagore. vzima chisto okolo 3300$. prepodava v universiteta, v zavisimost ot tova kolko kursa vodi na semestar dohoda ni na godina e nad mezdu 80 000$ i 100 000$. i vapreki tova ne bihme mogli da si pozvolim da izplashtame mortgage na 400 000$bateto написа:Da otgovorq konkretno na vaprosa na VorGrigorov.

пак сте забравили да извикате бате Енчо , без него не е интересно предаването .
иначе предлагам да се измисли някаква иконка , знак , за подобни теми още от началната страница , че тази порция смях съм я пропуснала , мислех си , че не е интересна , то гледай какво се оказало....
иначе предлагам да се измисли някаква иконка , знак , за подобни теми още от началната страница , че тази порция смях съм я пропуснала , мислех си , че не е интересна , то гледай какво се оказало....
"искам да ми е интересно , иначе няма да играя "
карлсон , който живее на покрива .
карлсон , който живее на покрива .
- MrGeek
- Путлер Капут
Участието на звезди като Хълбой и Батката в която и да е тема е гаранция за високото ниво на всеобщо забавление.tochica написа:пак сте забравили да извикате бате Енчо , без него не е интересно предаването .

този сериал със същите герои сме го чели много пъти
Откъде се намира толкова сапунен разтвор в Канада, за да се направят толкоз нови серии /а.к.а. теми във форума/ :nenam:

Откъде се намира толкова сапунен разтвор в Канада, за да се направят толкоз нови серии /а.к.а. теми във форума/ :nenam:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
а, не, аз си лягам - този сериал не го гледам отдавна
сори, бате, че ще те разочаровам
Все пак, честит 7 ноември на всички бивши революционери
:beer2:
сори, бате, че ще те разочаровам

Все пак, честит 7 ноември на всички бивши революционери

:beer2:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)