Toronto,Montreal- ne se lajete !!! Go to WEST!
- hullboy
- Изгонен от форума
Canada
Zdr.
Kam filipne
Davam be davam da se izkazvash.
Samo se strahuvam posle osven krizte, rbotodatelite rasisti da ne obvinish i globalnoto zatopljane za makite ti v Canada.
Kam VorGrigorov
Az na Ivet ne se uchudvam che iska da ide njakade drugade. Ako se varnes malko nazad vav Foruma ste vidish che iskase i vav Fort McMurry da hodi, ama bateto ja razubedi, sega gledam kam Vancouvar i se hodi, moze pak da e prigotvila 2.7 mil. de da znam.
Hullboy
Kam filipne
Samo se strahuvam posle osven krizte, rbotodatelite rasisti da ne obvinish i globalnoto zatopljane za makite ti v Canada.
Kam VorGrigorov
Az na Ivet ne se uchudvam che iska da ide njakade drugade. Ako se varnes malko nazad vav Foruma ste vidish che iskase i vav Fort McMurry da hodi, ama bateto ja razubedi, sega gledam kam Vancouvar i se hodi, moze pak da e prigotvila 2.7 mil. de da znam.
Hullboy
Ами реалисти сме си бе Григоров! Както се купува панелен двустаен апартамент на Сухата река за 100 хиляди с доход под средния за България, няколко пъти по-лесно се купува къща за 400 хиляди с доход над средния в Квебек. Кое не му е достъпното?VorGrigorov написа:Stremeja e hubavo neshto, Ivet, no prekomernoto vitaene v oblatsite porajda postoianna neudovletvorenost i depresii.Ivet написа:VorGrigorov, не виждан нито една причина човек, бил той нов или стар емигрант да не се стреми към къща като горната. Ако тебе те влекат бедняшките квартали - дерзай, ама не карай и другите да имат евтини мечти.
Neka badem realisti - 99 % ot balgarskite imigranti nikoga niama da jiveiat v kashta ot polovin milion, da ne govorim za neshto poveche, zatova i mi se struva, che ne biva chak pak tolkova da barchim noc na kashtite opisani ot Joy kato malki, smotani i na potok. Ne sa tolkova loshi, uveriavam te. Govoria ot lichen opit!

Ааамаха! Тамън да питам Любо къде се карат шофьорски курсове за яхти.

Любо, взимам си думите назад за канализацията на Иль Перо.

- filipne
- Изгонен от форума
- Обратна връзка:
Re: Canada
Аз не ! Ама ти какви катаклизми вещаеш , никак не подхождат на ведрия ти позитивизъм.hullboy написа:Zdr.
Kam filipne
Hullboy
Ми то икономически кризи и расизъм в Канада няма (супер държава си е това - никакви кризи, те са за тъпите американци ) . Има само цунами, залети брегове в резултат на глобалното затопляне и прочие свободни съчинения.
- MrGeek
- Путлер Капут
Брех, каква стана тя сега. Пазарната икономика в Канада, за която Хълбой толкова говореше надълго и нашироко се оказа в същност изкривена. Аз съм тотално объркан.hullboy написа:Zdr.
Kam MrGeek
Zastoto pazara e izkriven s drugi dumi ne e realen.Хълбой, не си ли задаваш този толкова сложен от икономическа гледна точка въпрос, защо тук цените са доста по-високи от монреалските?
Zastoto ima statistiki koito sochat che samo 20 % ot zivustite vav Vankuvar ste mogat njakoga da si pozvoljat sobstven dom.
Da ti kaza li kolko e tozi % v Ontario ili Quebec?
Zastoto imate ne raven start s kitaitsi doshli s pari ot Hong Kong.
Kogato Hullboy dava akal na saforumnitsi da si kupjat biznes za 30 - 40 000 dolara go prastat da si meri temperaturata, kogato obche MrGeek vi govori za 2.7 mil. za kasta vi se vizda normalno.
Kam Ivet
V Ottawa moze da ne e raja na zemjata no vav Vankuvar ste ti se vidi ada na zemjata kato trjbva da si kupuvash imot
Hullboy

Освен това Хълбой говореше за качеството на живот, което струвало пари. И това се оказа нещо, което Хълбой явно напоследък е "преосмислил".
Бедни ми бедни Хълбой. Защо не вземеш да дойдеш тук с мисионерската задача да отвориш очите на толкова много заблудени душици. Особено на онези американци, дето идват от места с два пъти по-ниски цени от монреалските. Така определено ще наваскаш с недостигащите ти милиони и ще извършиш едно филантропско начинание (а може и паметник да ти издигнат).

-
Joy, kakvo se kupuva v Bg i za kolko ne znam i ne me interesuva.Joy написа: Ами реалисти сме си бе Григоров! Както се купува панелен двустаен апартамент на Сухата река за 100 хиляди с доход под средния за България, няколко пъти по-лесно се купува къща за 400 хиляди с доход над средния в Квебек. Кое не му е достъпното?Или да си напомняме какво е "средно" за тук и там?
Chudia se ti naiasno li si kakav semeen dohod se iziskva za morgidj ot 400K?
Mai shte triabva da napravish i maja ti meditsinska sestra, ako shte iskash i iahta.

"The one thing you cannot trade for your heart's desire is your heart."
Е що да не те интересува? Те цените още ще растат, а заплатите грънци, но от това народа няма да спре да купува. Ако толкова ти е интересно КАК, по-добре питай тях как стават тези номера, защото е доста по-нереално. А за мъжа ми хич не се вълнувай- професията му е по-доходна от моята-да е жив и здрав!VorGrigorov написа: Joy, kakvo se kupuva v Bg i za kolko ne znam i ne me interesuva.
Chudia se ti naiasno li si kakav semeen dohod se iziskva za morgidj ot 400K?
Mai shte triabva da napravish i maja ti meditsinska sestra, ako shte iskash i iahta.
- hullboy
- Изгонен от форума
Canada
Zdr.
Kam MrGeek
Nikade ne pishe pazarna ikonomika v Canada.
Obarkan si zastoto ne chetes vnimatelno.
Vzemi se saberi s Aries ili ne pomnja koi beshe ot Vancuver. Moga da namerja tozi posting. Stavashe duma za ap. v koito sanarodnik zieveel pod naem za 1000 CAD na mesets. Tragnal da kupuva sastja tozi apartament i kato smetnali kolko trjabva da plasta kato zaem, lihvi, danak sgrada, condo fee. stanalo nad 2000 CAD na mesets za da zivees v sastoto v koemo mozes da zivees i za 1000 CAD. pri tova sas 20 - 30 000 CAD down.
Razbirash li sega kakvo oznachava izkriven pazar ili oste ne razbirash.
Ela i mi pokazi takav ap. v Ottawa ili Montreal.
Ne razbiram kakvo iskash da kazes v dolnata chast na tvoja posting. Bi li objasnil.
Kam Joy
Poneze sme goljami kupuvachi na ap. za 100 000 vsichki sme tuk v Canada.
Joy obadi mi se kato si kupis kasta za 2.7 mil. v Canada sas zaplata kato meditsinska sestra.
Az ste ti donesa vino za 1000 dolara butilkata za da imam chesta da go izpiem zaedno v kastata za 2.7 mil.
Hullboy
Kam MrGeek
Tam pishe pazara ( ima s v predvid pazara na nedvizimi imoti vav Vancuvar).Брех, каква стана тя сега. Пазарната икономика в Канада, за която Хълбой толкова говореше надълго и нашироко се оказа в същност изкривена
Nikade ne pishe pazarna ikonomika v Canada.
Obarkan si zastoto ne chetes vnimatelno.
Vzemi se saberi s Aries ili ne pomnja koi beshe ot Vancuver. Moga da namerja tozi posting. Stavashe duma za ap. v koito sanarodnik zieveel pod naem za 1000 CAD na mesets. Tragnal da kupuva sastja tozi apartament i kato smetnali kolko trjabva da plasta kato zaem, lihvi, danak sgrada, condo fee. stanalo nad 2000 CAD na mesets za da zivees v sastoto v koemo mozes da zivees i za 1000 CAD. pri tova sas 20 - 30 000 CAD down.
Razbirash li sega kakvo oznachava izkriven pazar ili oste ne razbirash.
Ela i mi pokazi takav ap. v Ottawa ili Montreal.
Ne razbiram kakvo iskash da kazes v dolnata chast na tvoja posting. Bi li objasnil.
Kam Joy
Joy ti lolko apartamenta si kupi v Suhata reka za 100 000 sas zaplata kato meditsinska sestra?Както се купува панелен двустаен апартамент на Сухата река за 100 хиляди
Poneze sme goljami kupuvachi na ap. za 100 000 vsichki sme tuk v Canada.
Joy obadi mi se kato si kupis kasta za 2.7 mil. v Canada sas zaplata kato meditsinska sestra.
Az ste ti donesa vino za 1000 dolara butilkata za da imam chesta da go izpiem zaedno v kastata za 2.7 mil.
Hullboy
- MrGeek
- Путлер Капут
Ми бизнес за милиони бе Хълбой, как така не го виждаш? Айде сега, срамота направо.hullboy написа:...
...

- Ivet
- Обратна връзка:
MrGeek, ще ми подариш кащурката, нали? Кво са за теб 2,7, а? Па ако можеш и Гибралтар да го попреместиш до къщурката, цена няма да имаш! Ти и сега нямаш, де!
Остави го Хълбой, той твойте милиони не мож ги види, нещо му е зациклила фат таблицата. 
Много насериозно се вземат Хълбой и ВорГригоров, как не разбраха, че от 3-4 страници насам само се бъзикаме, не знам.

Много насериозно се вземат Хълбой и ВорГригоров, как не разбраха, че от 3-4 страници насам само се бъзикаме, не знам.

Let it go...
- MrGeek
- Путлер Капут
Ивет, ще ти я подаря естествено, аз вече смятам да си взимам по-голяма на един самостоятелен остров, дето го подливат цунамитата през седмица. Едно малко счетоводно уточнение - къщата е за $27 милиона.Ivet написа:MrGeek, ще ми подариш кащурката, нали? Кво са за теб 2,7, а? Па ако можеш и Гибралтар да го попреместиш до къщурката, цена няма да имаш! Ти и сега нямаш, де!Остави го Хълбой, той твойте милиони не мож ги види, нещо му е зациклила фат таблицата.

- MrGeek
- Путлер Капут
Не, не се сърдя. Поканата е за всички, с изключение на Хълбой (той се страхува от цунамита и урагани).Ivet написа:Ааа, знам аз за твойта нова къща! Нали ми прати покана! :dent: Няма да се разсърдиш, ако я разглася, нали?![]()
--->Поканата<---